Руснаци направиха свой Cybertruck

9
1980

В Русия вече се продава самостоятелно сглобен пикап Tesla Cybertruck. Автомобилът са направили създателите на YouTube канала „Пушка гараж“. Цената на този руски пикап е 666 666 рубли или приблизително $10 717.

Тази имитация на Tesla Cybertruck е направена на базата на Lada АЗ-2109. Авторите на този интересен проект са отрязали от „деветката“ всички елементи на купето и част от покрива, като на тяхното място са заварили самостоятелно направена стоманена рамка, на която за закрепени железни плоскости. Любопитно е, че в автомобила може да се влезе единствен през голямата желязна врата отзад.

Представеният за продажба автомобил е оборудван с 1,6 литров бензинов двигател с вътрешно горене с мощност 81 конски сили и петстепенна механична скоростна кутия.

Създателите на този автомобил съобщиха, че са го сглобили само за осем дни и в рамките на проекта са изразходвали около 80 000 рубли ($1300).

„Автомобилът е отлично боядисан и не е удрян. Има панорамен покрив, полупрозрачни стъкла и отлична видимост. Огромната задна врата е едновременно багажник и вход към вътрешността на автомобила“ – се казва в описанието. „Футуристичните форми и ниското окачване приковават погледите на околните! Уникалните джанти са ръчна изработка!“.

Публикуваното видео показва, че външният вид на този автомобил доста много прилича на електрическия пикап на Tesla. Неговите създатели подчертават, че Tesla Cybertruck струва милиони рубли ($39 900 – 2,5 милиона рубли) и още не се продава.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
отврат
отврат

Простите мурзилки даже един дизайн на автомобил не могат да измислят, могат само да крадат.

Dvb
Dvb

Даже да крадат не могат, в това китайчетата са добри, а ватниците за нищо не стават 🤣

Хмм
Хмм

нали соросоидите сте бранители на индивидуализма, демократичните и западни ценности??

защо тогава плюете по тези момчета индивидуалисти и ентусиасти и хора със свободно мислене, които вместо да заваряват ‘Армати’ във УралВагонЗавод, са се хванали и са направили нещо самостоятелно и предприемчиво, и продавайки го за печалба като западни капиталисти?

😀 😀 😀

U4en
U4en

по коледа детските мечти оживяват

крепосник
крепосник

аааа хахахахааххахах болна бях…стана ми лошо…ми то БАШ същото хахахахахахахха…както има един лав от казармътъ- всичко боядисано е ново,всичко мокро е чисто…аааа хахахахааахахаха…100% смях по вебоксъ….

пирон
пирон

Ковчег…!

Technical
Technical

Отвън от картони ли е или от PVC? Имаше трабанти преди десетиления, но без да са изръбени. Ясно е, че вътре има два акумулатора. Руската инженерна мисъл граничи с изобретателността на пещерните хора.

Мариан
Мариан

Аааа, мурзилките могат да натаманят пикапче, приличащо на грозното американско творение, бул… зирките могат само да сер…ат 🤔, те нищо нямат, нищо не вдяват, нищичко не успяват да научат, 45 години бяха женени за мурзилката, получиха АЕЦ, разведоха се и пристанаха на чичо си Сам. Купиха си (кеш) самальотчета на 40 години! Но ще ги получат след като… забременеят 😊

a b
a b

Cykatruck