Ръководство за актуализация на Windows 10 от месец май 2021 година!

0
1115

Актуализацията за Windows 10 от месец май тази година е налична от две седмици, но повечето потребители навярно не са я забелязали. Новата версия на Windows 10 се разпространява чрез Windows Update, точно както бе с големия ъпдейт от месец октомври 2020 година, като по същия начин се разпространява постепенно и на интервали. С този ъпдейт започва обновяването на Windows 10 до версия 21H1. Версията 21H1, която е големият пролетен ъпдейт и нейното разпространяване започна от 20 май 2021 година е най-новата актуализация на Windows 10. Това обновяване е сравнително малко по размер, но добавя някои нови функции. Всъщност именно с този малък ъпдейт започва голямото пролетно обновяване на най-новата операционна система на Microsoft.

 

Актуализацията от месец май 2021 година е специално направена, за да предостави някои важни функции, които подобряват сигурността, отдалечения достъп и качеството на актуализирането на операционната система. Новата актуализация предлага три основни нови функции, които са предназначени за потребителите. Това са подобрената поддръжка на Windows Hello за компютърни системи с няколко камери, подобрена версия на Windows Defender Application Guard и значителни подобрения в услугата за отдалечена работа.

Как най-лесно да получите актуализацията за Windows 10 от месец май 2021 година?

Актуализацията от месец май тази година първоначално е достъпна за компютърни устройства, работещи под управлението на Windows 10 версия 2004 или по-нова. Всички, които се интересуват от своевременната актуализация на своите компютри могат да проверят за наличието на новия ъпдейт в настройките на операционната система – Settings > Update & Security > Windows Update и от там да прегледат за наличието на актуализации.

Ако там наистина се появи актуализация със своя номер, можете просто да я изтеглите и да стартирате нейното инсталиране. Има опция след като изтеглянето приключи и актуализацията е готова за инсталиране, тя може да ви уведоми, че можете да си изберете най-подходящото време, когато да се стартира инсталацията, след което следва рестартиране на устройството и бърза проверка на основните функции, за да се уверите, че актуализацията не нарушава вашата дейност. Компютърните устройства с Windows 10 версия 2004 или версия 20H2 ще се актуализират по-бързо, понеже този ъпдейт при тях ще се инсталира като месечна актуализация.

 

Ако сте нов потребител на Windows 10 и възнамерявате да направите ъпдейт на своя оригинален Windows до най-новата версия на операционната система на Microsoft, ето едно предложение, на което едва ли ще можете да устоите. Godeal24 организира своята голяма лятна промоция и сега можете едновременно да надстроите вашата операционна система и офис продукт при съвсем ниска цена. Интернет магазинът Godeal24 има оферти с цена едва $15,17, които са само 10% от цената на софтуерния продукт.

Въпреки невероятно ниската цена, ако използвате електронния купон с код SGO45 ще получите допълнителни 45% отстъпка и можете да вземете продуктов ключ за операционната система Windows 10 Pro при крайна цена едва $8,31. Освен тази страхотна отстъпка за Windows 10, магазинът Godeal24 предлага и специални 60% отстъпка за продуктовите ключове от серията Office 2019, включително Office 2019 Pro, Office 2019 Home и Office 2019, като има и предложения за Office обединен в един общ пакет заедно с Windows 10.

Първо предложение: специални оферти за Windows 10, като кодът SGO45 води до двойно намаление на цената:

 

Второ предложение: вземете Office 2016 и Office 2019 самостоятелно или във вид на комбиниран софтуерен пакет. С кода SGO60 ползвате отстъпка от 60%:

Интернет магазинът Godeal24 предлага отлично обслужване на клиентите, които могат да изберат най-различни начини на разплащане, включително PayPal и кредитна карта. Малко след като поръчате, ще получите стоката директно в своята електронна поща във вид на имейл.

Ако се сблъскате с някакъв проблем или просто искате да зададете въпрос, нашият екип за обслужване на клиенти е на разположение и ще ви помогна с думи и дела. Можете да изпратите съответния имейл на адрес [email protected] в който да споделете какъв е възникналият проблем.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!