Само още една седмица, за да вземете Office 2021 едва за $13,22, а Windows 10 само за $6,11 по време на голямата разпродажба Double 11

0
1255

Сега е най-подходящото време да си вземете оригинални и легални ОС Windows и любимата си версия на Microsoft  Office – стартира голямата разпродажба Double 11 на Godeal24. Това е една мащабна промоция с огромни отстъпки за най-популярния софтуер, който се използва от всички. Какво е Double 11? Промоцията Double 11 не е просто само един ден, а и изключително популярен фестивал за онлайн пазаруване. Неговият произход е китайски и е еквивалентен на добре познатия Черен петък. Много хора ще пазаруват по време на 11.11 и по този начин ще икономисат много пари. Разпродажбите на Godeal24 по време на Double Eleven ще ви дадат възможност да икономисате и спестите до 90%, а и дори повече!

По време на тази разпродажба можете да вземете продуктовия ключ за Office само за $25,11, което е с 90% по-малко в сравнение с официалната цена на дребно на Microsoft, която е в размер на $439,99. А ако закупите няколко продуктови ключа наведнъж, има отстъпки и Office 2021 ще ви излезе едва $13,22! Ако най-новите функции на Office 2021 не ви интересуват особено много, можете да си вземете например, Office 19 на цена $23,11. Интернет магазинът Godeal24 разполага с удобна платформа за продажби, от която е необходимо да закупите продуктовия ключ, който включва съответния лиценз за активирането на софтуера. Операционната система и офис пакета можете да изтеглите директно от сървърите на Microsoft и след това да активирате тези продукти с помощта на получения продуктов ключ или ключове. Това е напълно легален и законен процес, при който получавате 100% оригинален софтуер, който можете да използвате до приключването на неговия технологичен живот, като дотогава ще получавате съответните ъпдейти и обновявания по безопасността. Godeal24 осигурява техническа поддръжка в режим 24/7  както по време, така и след закупуването на съответния продуктов ключ. Споделете нашите предложения с приятелите и семейството понеже те не са за изпускане.

Ограничени количества. Оригинален Microsoft Office 2021 само за $13,22

Windows е най-използваната операционна система в света и постепенно се превърна в нещо задължително за всеки компютър. С излизането на Windows 11 корпорацията Microsoft представи редица иновации в тази сфера. А сега, по време на Double 11 Sales на Godeal24 можете да вземете различните версии на тази ОС с цели 90% отстъпка. Класическата Windows 10 сега струва едва $6,11, а най-новата Windows 11 можете да вземете за $11,11!

Цената на Windows 10 Pro и Windows 11 Pro стартира от $6,11

Отстъпка от 62% за софтуерните комплекти с Microsoft Office при използване на кода SGO62

Отстъпка от 62% при Office за Mac при използване на кода SGO62

Отстъпка до 50% за други версии на ОС Windows при използване на кода SGO50

Още версии на Windows можете да вземете ето оттук

Godeal24 предлага професионален магазин с обширен каталог със 100% гарантирани и законни цифрови ключове със съответните лицензи. Един и същ софтуер можете да вземете с 80% по-евтино, като всички е законно и напълно официално. При това не само за най-популярните продукти като ОС Windows и Microsoft Office, а и за програмните инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други.

Софтуерни инструменти при най-добри цени

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Как става плащането?

Влезте в уеб страницата за плащане, продължете като гост (или си направете акаунт), след което попълнете полето Информация за плащането (Billing Information).

Изберете опцията CWALLETCO и продължете с Continue

След това кликнете върху Choose payment methods

Сега можете да изберете да платите чрез най-удобния за вас метод, включително чрез PayPal

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!