Знаете, че сме 2019 г., когато обувките ви имат технически проблеми.

Собствениците на самозавръзващите се маратонки Adapt BB съобщават в Google Play, че приложението на Nike за Android за тях има някои проблеми със свързването и най-вече с процеса на актуализиране на бъгове. През първата седмица на пазара, на Adapt BB им бе необходима актуализация на фърмуера, която може да се инсталира само чрез iOS или Android приложение. В някои случаи актуализациите са брикнали обувките на хората – и да, това е нещо, което току-що написахме в новина. Откъде знаеш, че живееш в бъдеще? Когато обувките ти имат технически проблеми.

Все още можете да носите обувките и да ги рестартирате, но това не е нещо, за което трябва да се тревожите с чифт маратонки от 350 долара.

Nike засега не коментира. Приложението за iOS изглежда няма същите проблеми.

Има голяма вероятност Nike да се справи с неприятния проблем скоро. В същото време, той илюстрира нарастващ проблем с възхода на свързаните устройства: можете да срещнете технически проблеми с обувки и други стоки, за които в миналото не бихте се замисляли. Самостоятелно завръзващите се обувки могат да бъдат красиви, когато работят, но особено разочароващи, когато не го правят.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
SoulJah
SoulJah

Ето защо хората преди нас са живеели повече… защото не са се притеснявали дали поредния ъпдейт на софтуера за маратонките им ще ги брикне! 😀

Захари Стоянов ви го каза, ама не го слушахте
Захари Стоянов ви го каза, ама не го слушахте

Да, затова са пращали димни сигнали от пещерата, а не като „тъпите джендъри“ да правят социални мрежи, свързващи милиарди хора 🙂

малиии
малиии

И като взема една права лопата…..

Бай Хай
Бай Хай

Ако тухлата е умна и се брикне, все още ли се води работеща тухла?