Само тази седмица: Windows 10 Pro$8.34 ,Office 2016 Pro $22.31!

0
1638

Операционната ви система е бавна? Получавате стряскащи съобщения за остаряла операционна система на вашия компютър? Време е за надграждане до по-бърза и сигурна операционна система с Windows 10. Комбинирайте  Windows 10 с MS OFFICE и направете вашия компютър или лаптоп просто неудържим! Надстройте днес до по-добър и сигурен компютър или лаптоп с Windows на специална цена с текущата промоция на Keysoff.com.

Защо трябва да надстроите до Windows 10 OS днес?

Windows 10 е различен от всяка друга операционна система или Windows, която някога сте виждали. С подобрената многозадачност можете да правите много неща едновременно. С Windows 10 получавате и Cortana, собствен виртуален асистент на Windows, който ще извършва всякакви задачи чрез гласова команда. Колко готино е това? По-организираният и по-ефективен Windows 10 най-накрая е тук и не бива да отлагате надстройката до него.

Keysoff.com Само една седмица специални оферти на софтуер!

Надстройте до Windows 10 днес на невероятна цена с тази промоция. Търсите само MS OFFICE? Няма проблем той също е на специална цена. Купете Windows 10 и MS OFFICE заедно, за да спестите още повече.

Както споменахме, можете да получите до 62% отстъпка за пакет Microsoft Office. Това ще изведе нивата на производителност на вашия компютър на следващо ниво. Мислите ли, че през следващият семестър ще трябва да създавате електронни таблици? Е, това е, което ви трябва:

  1. Допълнителни 45% отстъпка за Windows 10 с код за отстъпка: SKK45

2. Допълнителни 62% отстъпка за MS Office 2019 с за отстъпка: SKK62

3. Допълнителни 60% отстъпка за офис 2016 с за отстъпка: SKK60

4. Допълнителни 55% отстъпка за други  MS Office с за отстъпка: SkK55

Не само получавате зашеметяващи отстъпки на зашеметяващ софтуер, но и ще се възползвате от бърз и лесен процес на покупка и най-високото ниво на обслужване в случай, че срещнете някакви проблеми с покупката.

Ето кратко обяснение как да закупите OEM лицензен ключ за Windows 10 Professional – използвайки кода за отстъпка „SKK45“.

  1. Изберете желания продукт и щракнете върху бутона „Добави в кошницата“ и след това щракнете върху „Количка“.

2. Отидете на страницата на вашата кошница, кликнете върху бутона „Приложи купон“ и въведете там своя код за отстъпка „SKK45„, за да получите допълнителни 45% отстъпка. Като потвърдите, ще видите, че отстъпката се приспада от първоначалната цена. След това щракнете върху „Продължете към касата“, за да започнете да подготвяте вашата поръчка.

3. Преди да преминете към страницата за избор на начин на плащане, трябва да изпълните следните процедури. Можете да изберете ПОРЪЧКА КАТО ГОСТ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ. След като направите избора, кликнете върху „Продължете“ към следващата стъпка.

4. Информация за плащане

Уверете се, че попълвате коректна информация за плащане и предоставяте наличен имейл адрес. Малко след като поръчате, ще получите имейл с ключовете си на продукта, така че е много важно да попълните правилния имейл адрес, който използвате.

5. Начини на плащане – Cwalletco & Кредитна карта!

Методът Cwalletco силно се препоръчва като допълнителна мярка за сигурност. Това е нов начин на плащане, достъпен на keysoff чрез скорошно ново партньорство. Множество начини на плащане се предлагат в Cwalletco. Просто кликнете върху „Продължете“, за да научите повече.

6. Потвърждаване и изпращане на вашата поръчка! Потвърдете личните си данни и намалената цена, която ще получите. Просто кликнете върху „Изпращане на поръчката“, за да продължите

7. След като направите поръчката си, щракнете върху „Изберете методи за плащане“, за да изберете начин на плащане и да завършите поръчката си. Просто следвайте инструкциите и стъпките в тях, за да завършите плащането си и тогава вашата поръчка ще бъде завършена – бързо и лесно!

След това, моля изчакайте известието по имейл от Keysoff, за да получите вашия цифров ключ – напълно безпроблемно!

Имате въпроси?

Keysoff постоянно предлага нови промоции с много изненади и ниски цени – затова отворете страницата им и я добавете в любими, за да бъдете винаги актуални и информирани! В допълнение, онлайн магазинът е отворен целогодишно, 24/7 – така че, ако искате да надстроите вашия софтуер дори по време на почивните дни, със сигурност трябва да се възползвате от някоя от техните промоции!

Ако случайно откриете някакви проблеми или просто имате някакви въпроси, техният екип за обслужване на клиенти е там, за да ви помогне с думи и дела! Просто им изпратете имейл на следния адрес: [email protected].

Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!