Във века на цифровите технологии хората се стремят да направят максимално функционални дори и обикновените неща, като например регистрационните номера на автомобилите.

Какво би могло да е по-добро от металната пластина с цифри и букви? Компанията Reviver Auto има свое виждане за това. Тази година водачите на автомобили от щатите Калифорния и Аризона ще получат първата партида от 100 000 чисто нови цифрови регистрационни номера.

Новите номера на автомобилите се наричат RPlate Pro. Това е добре защитен от външните условия дисплей, който се закрепва на автомобила по същия начин, както и стандартните регистрационни номера. Дисплеят може да бъде включен към интернет с помощта на специалния браузър RConnect и с негова помощ на екрана се извежда не само регистрационния номер на автомобила, но и друга полезна информация. Изображението на дисплея много добре се вижда при всякакви климатични условия.

Монохромният дисплей на RPlate Pro няма нужда от захранване при показване на статични изображения и консумира съвсем малко енергия. Новите номера имат вградена защита от крадци, а на платените паркинги показват оставащото време. Възможно е изобразяването на всякаква информация по желание на собственика – например логотипа на харесвания футболен отбори и други подобни.

Новите регистрационни номера реагират на специалната информация на пътната полиция и на тях могат да се показват съобщения, че автомобилът е откраднат, че се търси опасен престъпник и други.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари