Седмицата с усмивка

8
58

В неделния ден ще погледнем към изминалата седмица и имената на деня в света на технологията с усмивка.

Foxconn

ПЕКИН – След разкритията на международен одит, при който бяха открити фрапиращи нарушения на трудовото законодателство, в китайските фабрики, произвеждащи iPhon, iPad и редица други продукти на Епъл, електронният производител Foxconn се съгласи по-рано тази седмица да въведе нови реформи, които ще позволят на работниците си да работят в опасни и нечовешки условия от своите домове.

„Ние въведохме няколко промени, които ще помогнат на нашите работници да се отдадат на изтощителната, зле платена, 100-часова седмица от своите домове, независимо дали това са бараки с лоша вентилация, които споделят с цялата рода в изоставено село или претъпкано, превзето от токсични пари общесжитие тук, в кампуса на Foxconn“, заявява Terry Gou в изявление за пресата.

„Нашата нова политика е съобразена с нуждите на работника осигуряват отдалечен достъп до опасните химикали и избухливи електронни компоненти в нашата фабрика, а така също и до бруталните нива на стрес водещи нашите работници до самоубийство.“ Той допълни, че новите политики за бременни ще позволят на работничките да продължат да сглобяват MacBook Pro-устройства директно от болничното легло, докато раждат.

Toyota Prius

В днешно време все повече и повече производители се борят за място под слънцето на пазара на „зелените“ автомобили. От Тойота съобщават, че са излезли с уникално решение, което не изхвърля никакви въглеродни емисии в атмосферата.

Революционното превозно средство помага на природата посредством иновационната еко-шишова технолия.

Когато шофьорът влезе в превозното средство, Тойота автоматично заключва вратите и закопчава коланите около шофьора и включва патентованата си еко-шишова технология, която пробожда водача през сърцето и белите дробове и той не вреди по никакъв начин на атмосферата.

Нужно е да се спомене все пак, че революционният автомобил си има и критици, които твърдят, че от Тойота не използват рециклиращи се материали в своята нова технология.

Все пак, компанията предлага семейно решение, при което могат да бъдат убити до шестима човека, а също така и „Зеленият градинар“ – модел, който разфасова водача и го прави на тор.


New Prius Helps Environment By Killing Its Owner

Warcraft

Почти всеки се е заигравал или поне е чувал за World of Warcraft, маниашката онлайн игра, чиито верни фенове са милиони по света.

Тази седмица от Blizzard – издателят на играта, обявиха, че са изключително развълнувани да обяват новият expansion-pack на култовата игра „World of World of Warcraft“ (Светът на света на Warcraft).

Един от шефовете на компанията даже демонстрира новата игра като се включи да играе със своя герой Дейв, който играе World of Warcraft. Той обясни начина по който стават нещата и това, че натискайки копчето с което героя ви тръгва напред, това ще накара Дейв да натисне копчето с което героя му тръгва напред, което ще накара героя му да тръгне напред.

Той обясни, че идеята на играта е да си представиш, че си някой, който си представя, че е джудже или трол. Аватарът му е най-големият фен на World of World of Warcraft (Светът на света на Warcraft) в света феновете на World of World of Warcraft (Светът на света на Warcraft)

Чуват се обаче гласове от играещите World of World of Warcraft (Светът на света на Warcraft), че те искат да видят своите авари да играят World of World of Warcraft (Светът на света на Warcraft) и това е накарало компанията да помисли да пусне на пазара World of World of World of Warcraft (Светът на света на света на Warcraft).

Google

От Гугъл представиха ново мобилно устройство, което ви съобщава ненатрапчиви рекламни съобщения докато говорите. Новото гласово-разпознаващо устройство ще намали драстично сметките на потребителите. Устройството засича ключови думи в разговора и веднага доставя таргетирани рекламни съобщения свързани с ключовите фрази.

Като бонус към новата услуга от Гугъл съобщиха, че ще предлагат и рекламно-ориентирани рингтонове.

Все пак, новата услуга повдига и някои притеснения за сигурността на гражданите.

Наскоро, обаждане към 911 беше прекъснато от рекламни съобщение вследствие на което оператора на спешната служба не можа да разбере подробности за инцидента и това доведе до трагедия.

От Гугъл също така ще въведат услуга, която ще се обажда на хора от вашия указател и имитирайки гласа ви ще им предоставя рекламни съобщения.


New Google Phone Service Whispers Targeted Ads Directly Into Users’ Ears

Подготвено с материали на The Onion

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари