Tesla започна да зарежда магазините със серийно произвежданите електромобили за масовия пазар Tesla Model 3. Стартираха и доставките на електрическия автомобил до потребителите.

Първите Tesla Model 3 се появиха в автомобилните магазини на Калифорния в административния центтр на Лос Анджелис Сенчъри Сити и Пало Алто в окръг Санта Клара.

През третото тримесечие на миналата година от конвейера на завода излязоха само 260 бройки Tesla Model 3, въпреки че плановете бяха производството на 1500 електромобила. През четвъртото тримесечие на 2017 година бяха произведени 1550 броя.

От този петък хората могат по-отблизо да се запознаят с Model 3 в магазините на Tesla, да узнаят повече за особеностите и оборудването на електромобила и да разберат повече, отколкото е описано в съобщенията за медиите. Засега не може да се пробва как се държи електрическия автомобил на шосето, като това ще бъде разрешено малко по-късно.

Миналата седмица Tesla съобщи, че е подобрила своите конвейери и производството. Към края на първото тримесечие на тази година компанията възнамерява да увеличи производството на Tesla Model 3 до 5 000 екземпляра седмично.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

13 коментара за "Серийно произвежданите Tesla Model 3 се появиха в магазините"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   нови | стари | оценка