Синият екран на смъртта вече ще бъде зеления екран на смъртта

7
156

В уеб-пространството се появява все повече информация за изтеклата версия Windows 10 build 14997, която се оказа цяло съкровище с интересни и полезни функции и възможности. Въпреки че тестерите разгледаха всички файлове и прегледаха всички промени, едно от нововъведенията бе забелязано едва днес.

Един от служителите на Microsoft публикува в своя Twitter акаунт следното съобщение: „Интересно е да гледаш как потребителите и тестерите намират новите функции и разкриват новите възможности на изтеклите в Мрежата компилации, но те пропускат една голяма промяна. Много голяма промяна„.

За да помогне на потребителите да се ориентират, той добави само една-единствена дума – „Зелен„.

Тестерите бързо разбраха за какво намеква Матис Хоекстра. Става дума за легендарния „Син екран на смъртта“ или BSOD. Този екран сега става „Зеленият екран на смъртта“. В междинните версии за тестерите, при крашване на системата, този екран ще бъде зелен. Microsoft специално е въвел тази промяна, за да могат лесно да се различават тестовата версия от стандартната редакция. QR-кодът, кодът на срива на системата и другите параметри са същите.

Стандартните междинни версии Production Ring ще си останат със стандартен син BSOD.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари