Скоро ще има публична бета на Windows 7 SP1

0
34

Microsoft съобщи за плановете на компанията за предстоящото появяване на Windows 7 SP1 и Windows Server 2008 R2 SP1 на конференцията Tech-Ed.

Bob Muglia, президент в Microsoft, присъстваше на събитието Tech-Ed 2010 в Ню Орлиънс. Muglia съобщи детайлно за плановете на редмъндската компания за Windows 7 SP1, който ще включва всички поправки досега и нови възможности за виртуализация, които ще подпомогнат потребителите на Windows Server 2008 R2 при работа в облако-базираните приложения. SP1 ще включва и Remote FX, който ще позволи на отдалечените потребители 3-D графично преживяване.

Сервизният пакет ще включва и серия от предишни актуализации, пуснати през Windows Update и за двете операционни системи: Windows 7 SP1 и Windows Server 2008 R2 SP1.

Наборът от технологии RemoteFX ще позволи да се получи дистанционен достъп до системата със запазване на първичния потребителски интерфейс, включително Silverlight, триизмерна графика, синхронизирано аудио, Windows Aero и разнообразни мултимедийни данни без намаляване на производителността.

От редмъндската компания планират да пуснат публична бета на Windows 7 SP1 и Windows Server 2008 R2 SP1 до края на месец юли, като точна дата все още не е обявена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари