Слух за Vista SP1 през ноември

11
3

За никой не е тайна, че повечето големи клиенти на Microsoft, както и доста голяма част от домашните потребители изчакват излизането на Vista SP1, за да преминат към новата операционна система. Досега единствената информация която знаехме за Vista SP1 бе, че Microsoft вече усилено работят по нея, но точна дата на излизане не беше уточнена. Паул Отелини, изпълнителен директор в Intel, загатна, че компаният очаква от Microsoft, Vista SP1 през последната третина на годината или по точно някъде през октомври-ноември. Засега от Microsoft отказват да коментират информацията, а само загатнаха, че SP1 ще бъде доста по-голям и функционален от SP1 за Windows XP.

11
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
11 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
2 Автори на коментарите
kakarot Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
myd
myd

През ноември в най-добрия случай, аз си мисля че чак за началото на 2008 ще отиде 😀

Белгиеца
Белгиеца

аз пък чакам да почнат да изкарват програми които да работят само на вистата преди да мина на нея

kalin82
kalin82

Аз пък помня времето (което не беше отдавна), когато Microsoft казаха, че SP ще бъдат много малки защото Vista е доста добре завършен продукт. А сега казват точно обратното.

prwvu
prwvu

А кой ти е казал, че SP-то ще включва само секюрити ъпдейти. Има бъгове в системата, които трябва да се оправят, както беше в XP SP1.

darkyto
darkyto

мда…до сега ХР-то заемаше около 1-2ГБ, зависи кво си натъпкал, а Виста предполагам няма да заема по-малко от 3-4ГБ, както говорят че и СП1 ще е доста по-голям на размери от СП1 на ХР-то…не ми се мисли за Виста.

П.С. луд на шарено се радва (M$)

kalin82
kalin82

prwvu, че кой говори за секюрити.

poi1
poi1

Аз пък ще минавам на Linux 🙂

kakarot
kakarot

Не е задължително един SP да увеличи големината на инсталацията. Примерно може да става дума за пренаписани редове от кода на програмата, които се заместват, а не дописват.;)

myd
myd

Ако пригодят DX 10 за XP, въобще няма да мина на тая бозица 🙂

манол
манол

Наистина говореха за чисто нова файлова система,която в крайна сметка не влезе във финалната версия.Чакаме я с нетърпение в service pack 1.:D

prwvu
prwvu

това на шега ли го каза 😉