Смарт часовника Pebble започва масово производство

0
44

На изложението CES беше направена първата конференция от изпълнителния директор на компания Ерик Мигицовски, който заяви, че Pebble влиза в масово поризводство, а доставките за дарителите в Kickstarter ще започнат на 23-ти януари.

Мигицовски сподели, че ще са нужни между 6 и 8 седмици за да бъдат доставени умни часовници на всички, които са подпомогнали проекта в Kickstarter. Това прави по 15 000 часовника на седмица. Разбира се тези, които са помогнали първи в Kickstarter ще са и първите с нови устройства на ръката.

Часовникът ще е водоустойчив. Дисплея му ще е от Sharp. Ще може да вибрира и притежава триосен акселерометър. Ще е снабден с Bluetooth 4.0 EDR, а батерията му ще издържа 7 дни. Стъклото на часовника е закалено, което го прави устойчиво на надрасквания. Часовникът ще притежава и сензор за светлина. Ще се зарежда чрез магнитен накрайник, което определено ще помогне за водоустойчивостта, а от другата страна ще е обикновено USB.

Като допълнение устройство ще ви съобщава за имейли и входящи разговори:

Pebble за първи път се появи в Kickstarter, където успя да събере повече от 10 милиона долара. В момента той държи рекорда за най-голяма събрана сума. Предишния рекорд беше 3,3 милиона долара.

Мигицовски сподели, че до финалната версия ще обявява още функции на умния часовник.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари