fbpx
24.8 C
София

Снимка от новия дизайн на Google News

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

От Google отново решиха да променят дизайна на Google News. Още преди седмица се бяха появили слуховете за това, но нямаше достатъчно информация. Днес, обаче, се е появи една снимка от новия дизайн на услугата, която внася доста противоречиви мнения между потребителите.

Снимката е пусната от Search Engine Roundtable, която пък първоначално е била във форума Google News Help.

Според мненията във форума на услугата, повечето потребители въобще не харесват редизайна на услугата. Някои дори „заплашиха”, че ще напуснат изключително популярната услуга, ако новият дизайн наистина остане перманентен. По-надолу в статията ще откриете снимки от стария и новия дизайн на Google News.

“Ужасно, ако не се върне стария дизайн ще потърся друг източник на новини.”

„Новият дизайн ми показва много новини, които не искам да следя. Искам си МОИТЕ секции, не вашите. Върнете всичко както беше досега. И още по-добре, отървете се от секцията Top Stories.”

„Моля, посъветвайте ме, как да се върна към стария дизайн. Не ми харесва този нов дизайн.”

„Трябва да се съглася с всички останали. Новият дизайн е ужасен. Виждам само един голям миш-маш от статии, сякаш някой ги е изпуснал по стълбите. Услугата е тромава и неизползваема – нещо, което бих очаквал единствено преди 10 години. Ще се върна отново след време да проверя дали сте върнали дизайна – до тогава ще използвам Yahoo News, нещо, което никога не съм мислел да направя.”

Това са само част от мненията на тестерите. Все още от Google няма официално изявление по темата.

Нов дизайн:

Стар дизайн:


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини