Сноудън заяви, че е попаднал в капан в Русия

18
4115

Бившият служител на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън, на когото руските власти предоставиха убежище, заяви, че в Русия е попаднал в капан.

В интервю за Joe Rogan Experience той заяви, че е твърде критично настроен относно руското правителство. Сноудън каза, че вече е критикувал президента на Русия, както и руските закони за следене.

„Намирам се в страна, която не съм си избирал и където се оказах в капан“ – каза Сноудън в интервюто за американския коментатор Джо Роугън.

Бившият агент напомни, че е бил на път за Латинска Америка, когато правителството на САЩ е анулирало неговия паспорт и той е нямал никакъв друг избор освен да остане в Руската Федерация.

Според думите на бившия агент, твърде тежко и трудно е да си в опозиция към правителството на САЩ, като съвсем същото важи и за правителството на Русия.

„Това е трудно, но необходимо“ – допълни бившият агент на АНС.

Интересно е, че Сноудън счита, че е абсолютно сигурно, че САЩ ще се опитат да се намесят в изборите в Русия.

„Няма съмнение, че Руския ще се намесва в американските избори. И няма съмнение, че САЩ ще се намесва в руските избори. Само че никой не обича и не иска да говори за това“.

„Аз може да съм с палто, шапка и шал на лицето през зимата и лицето ми почти да не се вижда, но винаги има някой, който ще дойде при мен и ще каже: „Вие Сноудън ли сте?“ Това впечатлява“.

18
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
10 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ллл
ллл

Ами толкова ти е и умствения капацитет. Да ги беше мислил тези неща преди да решиш да ставаш известен по бързия начин. Това с латинска америка е пълна глупост. Там дългата ръка на сащ щеше набързо да се отърве от теб, а възможно е и преди да беше разпространил информацията. Сега пий самогон и одеколон до припадък и се кефи на живота.

Давай Ганя
Давай Ганя

Дай му акъл, давай Бай Ганьо, дай му акъл. Такива като теб избраха Бойко и останалите.

ллл
ллл

Ганьо си ти дето изобщо не знаеш какъв точно „хакер“ е бил сноудън. Като го е направил за идеята, защо се изживява като celebrity а? А бойко и останалите си ги избра лично ти. Мен няма да ме причисляваш към някакви евтини модели.

Давай Ганя
Давай Ганя

Какъвто и да е бил, е направил 3984053953095% повече, отколкото тебе. Завистлив, неуспял, озлобен БългароИД, не Българин, а БългароИД, защото си Българоподобен.

пипи
пипи

Ами ела тук. При нашите закони или по скоро при тяхното прилагане,
направо си оправдан! И няма кой да те търси. И без това тук те търсят по
документи или на домашен адрес.

Разум
Разум

Я извърши каквото и да е нещо срещу американското правителство и ела в България да те оправдаят 🙂

Аничка
Аничка

Междувременно като видях коментарите по долу и веднага разбрах ,че у нас пак e дошло време Гочоолу , Дочоолу и Данко Хаирсъзина да гласуват! И техните хамали за това са наизлезли за да пишат глупости!

Чип за зеле
Чип за зеле

Винаги съм се чудил как параноята и криво разбраното чувство за дълг могат да превърнат един иначе интелигентен човек в пълен глупак. Също като онзи Асанж, тръгнал да „разобличава“ и държавата която му е дала убежище.

Trial
Trial

Ето заради такива колаборатори на „силните на деня“ света е такава кочина, каквато е. Браво!

Agentpat™
Agentpat™

Не ти харесва в Русия, викаш, а? Нямаш проблем – хващай си партакешите и обратно в САЩ, където са ти приготвили чудесна газова камера или удобен електрически стол!
Драги ми, Сноудън: ти искаш хем х..уя до края, хем и душата в Рая. Не става така, dude!

pli
pli

Вероятно в гейсащ щеше да му е по-комфортно?

Давай Ганя
Давай Ганя

Да, той казва, че ако получи помилване, иска да се върне там. Това са негови думи. Плашат ли те гейовете, някой ще вземе да те ебне, пази се. Страх, страх, голям.

Николета Лозанова
Николета Лозанова

Сноуди! Искам те! Сладурче i love you!

Давай Ганя
Давай Ганя

Заем, че лъскаш на Николета Лозанова и като се напиеш танцуваш на чалга и гьобеци, не се прави на интересен.

Николета Лозанова
Николета Лозанова

Лъскам на Сноудън, кучко!!!

djagi
djagi

В капан, защото не е стигнал там, за където се е бил запътил. Според мен, сега там доста му харесва …. 🙂 Демек, извадени от контекста изводи, видиш ли, сега е на място, което не го пускат, а едва ли е точно така.

Давай Ганя
Давай Ганя

Не, той каза, че иска да се върне в САЩ, ако бъде помилван и в друго интервю му каза, че в Русия му е много трудно.

Това е защото това е свободен човек, той се бори за свободата на своите хора и попадна в друга несвободна страна, където авторитаризма управлява.

Русия е кочина, не е това, което ти описват фалшивите новини на Решетников и компания, чиито фалшиви блогове съсипаха мозъците на половината народ.

favr
favr

добре, че си ти да отстояваш „истините“ на отворено общество и америка за българия…