fbpx
5 C
София

Специалната оферта на GoDeal24 за Windows и Office! Новогодишна разпродажба с начална цена само $7

Най-четени

Даниел Десподов
Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Новинар. Увличам се от съвременни технологии, информационна безопасност, спорт, наука и изкуствен интелект.

COVID-19 пандемията продължава да се намесва в живота ни. Въпреки че ваксините постигат целите си, появата на нови щамове на коронавируса доведе до нови пикове в заболяванията и до нови ограничения. В редица държави отдалечената работа отново стана задължителна  и компютърът вкъщи отново е най-необходимия инструмент за изкарване и получаване на заплатата в края на месеца. Ето защо не бива да позволяваме провал, защото в противен случай ще изгубим твърде много време за решаването на подобен проблем.

Един от най-големите проблеми при съвременните операционни системи и приложения е, че те имат уязвимости, които могат да се използват с помощта на малуер, кракове и вредоносен код. Когато най-малко очакваме работният компютър може да спре да функционира и да стане невъзможно да се работи. Но една компютърна система с легално активиран софтуер изцяло променя нещата. Друг характерен проблем е, че при използването на най-различни нелегални програми за заобикаляне защитата на операционната система отварят вратите за хакерския софтуер, интегриран в тях, който може да зарази компютъра и да го накара да ви шпионира.

Купуването на продуктов ключ с необходимия лиценз за операционната система Windows, офисния пакет MS Office и друг софтуер е много по-евтино, отколкото можете да очаквате, и дава достъп до всички актуализации на съответния софтуерен продукт. Нещо повече, може да активирате вашите програмни продукти без дори да ставате от стола. Просто изберете необходимия ви софтуерен продукт, заплатете го по най-удобния за вас начин и веднага ще получите съответния продуктов ключ или ключове директно в своята електронна поща.

Godeal24.com дава възможност да си вземете необходимите продуктови ключове и поддържа екип за много ефективно обслужване на клиентите. Интернет магазинът предлага изключително конкурентни цени за софтуера на Microsoft, както и на редица други програмни продукти. Много бързо и съвсем лесно можете да си вземете необходимия продуктов ключ за Windows 11, Windows 10, Office 2021, Office 2019 и други.

За да помогне на всички, на които се налага са работят от вкъщи, Godeal24.com предлага новогодишна оферта с отстъпки до 90%. Всъщност Microsoft Office 2021 Professional за 1 компютър, който струва около 389,99 евро, може да бъде закупен само за $30,98. Новата операционна система на Windows 11 на Microsoft, която е от съществено значение за всички потребители, също може да бъде закупена само за $15,36.

Новогодишни подаръци за всички при много специални цени!

Комплекти с MS Office и операционна система: много голяма отстъпка при използването на кода SGO62

Има и други полезни пакети.

До 50% отстъпка за различните версии на ОС Windows при използването на кода SGO50:

Има и други версии на Windows.

Друг софтуер, който е много подходящ за работа от вкъщи онлайн обучение. Използвайте кода SGO62.

Има и други офис продукти.

Помощни програми за вашия компютър
Освен това, ето тук можете да намерите още софтуерни инструменти за подобряване на вашата производителност.

От интернет магазина GoDeal24.com можете да очаквате възможно най-доброто обслужване на клиентите. Веднага след като поръчате, директно във вашата електронна поща ще получите поръчания продуктов ключ. Не е необходимо да чакате дни, за да пристигне куриера, а доставката, разбира се, е безплатна. Ако възникне какъвто и да е проблем или просто искате да зададете въпрос, изпратете имейл до електронния адрес [email protected], в който можете да опишете какво ви вълнува.

Да кажем сбогом на старата 2021 година и добре дошла на Новата 2022-ра!


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини