Според слухове, Apple ще закрие iTunes Store до края на 2019 г.

11
894

Сайтът Digital Music News съобщи, че Apple е на път да закрие iTunes Store през 2019 година. Съдейки по информацията от DMS, закриването на дигиталния магазин за музика е било планирано още през 2016 година. Apple обаче отрича тази информация, наричайки я лъжа.

„Това просто не е вярно“, е отговорът на представителите на корпорацията относно слуховете за спирането на iTunes Store.

При това, Digital Music News продължава да настоява, че планът за закриването на услугата съществува и Apple все още го спазва. Освен това, представители на уеб-сайта смятат, че iTunes Store може да бъде „унищожен“ по-рано от определения срок.

Също така има слухове, че Apple е с отделна стратегия за преместването на Apple Music. Компанията сама ще създаде потребителските акаунти за всички, които си купят музика от iTunes. Техните плейлисти и песни ще бъдат автоматично премествани в библиотеката на стрийминговата услуга на корпорацията. Всички потребители ще получат три безплатни месеца пробен период за работа в Apple Music. При това, песните закупени в миналото, ще бъдат достъпни за слушане независимо от наличието на абонамент.

Към тази информация трябва да се отнасяме скептично, тъй като Apple продължава да отрича, че iTunes Store в близко бъдеще ще бъде затворен. Много потребители също така са против потоковото възпроизвеждане. Вероятно, насилственото им преминаване към това няма да им хареса. Същото се отнася и за някои музиканти, които не желаят да добавят своите песни в Apple Music. Едва ли Apple ще иска да изгуби пари от лоялните си потребители и капризните музиканти, но в същото време не бива да забравяме, колко лесно компанията реши да се отърве от порта за слушалките миналата година.

11
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
7 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
6 Автори на коментарите
До AnonAnonAzhenДо AzhenPubg Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Anon
Anon

Гейпъл са се затрили от самото начало.

Реклама
Реклама

Ало, Байганьо – http://www.nasdaq.com/symbol/aapl/stock-chart.

С колко капитал разполага твоята компания и какво повече си постигнал?

До Anon
До Anon

Епъл / Апъл – не „Гейпъл“!

Azhen
Azhen

Гейпъл е съкратено от “ Гей Пийпъл“ Гей Пийпъл това са Апъл.
Компренде?

До Azhen
До Azhen

Всичко превърнахте в подигравка! Windows 10 („недоносче“, „недоразумение“, „за идиоти и подлъгани“…), Линукс, macOS! Не ви ли е срам вече? „Гейпъл“, „Лайнукс“ и т.н…. Ходете се майтапете вече в някой затворен чат за да не ви четем глупавите подигравките повече – изроди мръсни!

Azhen
Azhen

Не знам защо в 21 век все още някой намира думата Гей за обидна ? Или просто нещо не си сигурен в себе си ?

Anon
Anon

Ебаваме се с вас недоносчетата, понеже имате 1 мозъчна клетка в тъпата тиква, даже в новия гейпъл лайнофон, са ви махнали и копчето, защото сте толкова затъпели, че не можете и да го цъкате вече. Изрод си ти, защото използваш продукти на измислени китайски идиоти като Гейпъл, за 40 години не можахте да си изнесете производството в червеновратия, добре, че дойде Доналд Дък, да ви направи анални удоволствия и 20% повишаване на цената, за да си го преместите там, кретенче просто. Колко трябва да си слабоумен, за да използваш китайски продукти, които ги има същите 10 пъти по-евтино. Такива когато… Виж още »

До Anon
До Anon

Глупак!

Azhen
Azhen

Ще го отричат докрая и накрая ще я закрият и кажете сбогом на музиката си и на много други неща.

mathur
mathur

Разбраха ,че за Нищо не стават….

Pubg
Pubg

İtunes beshe edinstveniqt kaqestven produkt na Apple.