Според търсенето в Google сексът не е свързан с любовта

1
25

Уебсайтът BuzzFeed си е поставил за задача да разбере, дали резултатите от търсенето по теми като секс, любов и раздяла имат връзка помежду си. Оказало се, че поне в интернет съвсем не е задължително любовта и сексът да вървят ръка за ръка.

На сайта BuzzFeed е публикувано проучване за това, какво са търсили потребителите на Google по месеци и години. Според него, търсенето на понятия, свързани с любовта, нараства неимоверно през февруари, като на празника „Свети Валентин“, изглежда, ненапразно е отредено място през този месец.
Пикът на търсенето в Google по тематичния кръг „секс“, обаче, не е през февруари, а през летните месеци юни и юли, когато желанието явно се пробужда. Според анализа на резултатите, връзка между любов и секс, поне според това, кой какво и кога търси в интернет, няма.

Установена е връзка само в негативите от двете понятия, тъй като в месеците между февруари и април, тоест след Деня на любовта, в Google се наблюдава повишаване на търсенията, свързани с темата за отхвърляне, раздяла и разбити сърца.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ined
ined

Само трошат пари за глупави „изследвания“. В интернет 99% от случаите секса се свързва с порното.