Според ComScore социалната мрежа Google+ е забавила сериозно растежа си

5
25

Има много странични компании, които се мъчат да познаят накъде върви новата социална мрежа Google+ и колко потребители има в момента. Прогнозите на различните анализатори варират в много широки граници, но безспорно най-достоверни до момента са излизали предвижданията на ComScore. Именно според последните данни на тази компания, социалният проект на Google напоследък цикли на едно място и не върви добре, информира Tech Crunch.

Анализаторите на ComScore са изчислили, че през ноември уникалните посещения в Google+ са станали почти 67 милиона, което означава, че за един месец са се увеличили само с 2 милиона, което е доста малко. Предвижданията са базирани само на анализи за вероятния трафик към социалната мрежа, но от това, което сме виждали в миналото от ComScore имаме основание да смятаме, че прогнозите им са доста близо до истината.

Според анализаторите в ролята на най-популярна социална мрежа през ноември е останал лидерът Facebook, който е бил посетен от почти 800 милиона уникални потребители. На второ място е Twitter. Водещата микроблогинг платформа е регистрирала 167 903 000 уникални посещения. На почетната трета позиция се е вмъкнала услугата за професионално представяне LinkedIn с 94 823 000 уникални потребители през ноември. На Google+ е отредено четвъртото място, а веднага след новата социална услуга е залязващият играч MySpace с 61 037 000 уникални посещения.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари