Станете част от глобалната пресконференция [email protected]

1
1064

Емблематичното събитие на Acer – [email protected]Acer 2021, което ще събере медии от цял свят. Пресконференцията ще се проведе под мотото: „Изработени за човечеството“ и ще засегне най-новите технологии на световния гигант за крайните потребители, бизнеса и геймърите.

[email protected]Acer се излъчва онлайн в различните дигитални платформи на компанията. Вие можете да го гледате тук, заедно с нас, за да научим първи кои ще са новите модели и технологии на компанията.

Преди събитието не изтече много информация и наистина не знаем много. Очаква се продължителността да е около 45 минути. Това подсказва, че няма да има твърде много нови премиери.

Сред очакваните продукти са нови Predator геймърски машини, както и Concept D решения.

Слоганът от поканата „Изработени за човечеството“ може да означава много различни неща, но вероятно основният акцент ще бъде върху екологично осъзнатите дейности на компанията.
В събитието си по рано през 2021 г. компанията обяви подписването на инициативата RE100 за възобновяема енергия и собствената си нова платформа Earthion за управление на въздействието върху околната среда чрез своята верига за доставки. Така че вероятно ще има актуализации на тези дейности, включително някои нови продукти, които да последват първоначалния си преносим компютър, Aspire Vero, 15-инчов лаптоп, изработен от рециклирана пластмаса след консумация, с предимно рециклирана хартиена опаковка, печат със соево мастило и така нататък.

Освен това, като се има предвид, че Microsoft току -що пусна актуализацията на Windows 11 към операционната си система, ще чуем, че всички актуализирани системи на Acer ще се доставят вече с нея.

Събитието приключи по план след около 45 Мин.

В есенното издание на глобалната си пресконференция [email protected] 2021 технологичният гигант Acer анонсира нови и обновени с иновативни технологии като 12-ото поколение процесори Intel Core продукти, както и интересни теми с продължение от предходното издание на конференцията през май.
В основен фокус на онлайн събитието [email protected] бяха свръхмодерни технологии, чиято цел е да подобрят и улеснят работните процеси и живота на бизнес потребители, геймъри и артисти с разностранни интереси.
Очаквайте подробности за всички нови продукти малко по-късно…

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари