Стартира „Академия по електронна търговия“

0
111

Първата конференция на Академията по електронна търговия „eCommerce Academy“ ще се състои на 19 Март 2016 година от 10 до 18 часа в гр. Русе.

Тя е първото от серия събития, което благодарение на своя домакин — Русенски университет “Ангел Кънчев” — ще се проведе в една от най-модерните конферентни зали в България – Канев център.

Академията е проект, който цели създаване на общество от специалисти и работещи професионалисти в сферата на електронната търговия. Бранш, който бележи завидни ръстове и с това определено затвърждава мнението, че светът се дигитализира и всеки търговец или производител, разполагащ с продукт или услуга, рано или късно ще трябва да пренесе своя бизнес в онлайн пространството. Колкото по-рано се направи това, толкова по-скоро ще може да отчете и резултатите от това конкурентно предимство.

Чрез ежемесечни семинари ще се повишава компетентността на онлайн търговците, срещайки ги с лектори, доказани специалисти в бранша. Чрез серия от работни групи, всеки един ще може да подобри личните си и професионални качества в различни сфери на електронната търговия, като оптимизация за търсещи машини, онлайн маркетиране, работа със социални мрежи, e-mail маркетинг, спедиция и логистика, новости в нормативната уредба и много други.

Помислено е и за начинаещите търговци, които все още нямат изграден магазин, но имат желание да започнат свой собствен бизнес в безкрайния океан на Интернет. Точно за тях е обучението Fresh start с възможност да изпробват безплатни платформи и с малко помощ да създадат първия си оналйн магазин, в който да тестват различни стратегии.

eCommerce Academy Conference ще положи началото на тази програма от събития като ще привлече широк кръг от хора. Форумът е напълно безплатен, а лекторите в него са някои от най-изявените специалисти в бранша:

Жюстин Томс – водещ експерт в областта на онлайн медиите и онлайн маркетинга
Николай Събев – основател и управител на Еконт Експрес
Димитър Димитров – специалист в сферата на оптимизация за търсещи машини (SEO)
Христо Атанасов – водещ консултант в сферата на дигиталния маркетинг
Петър и Николай Илиеви – създатели на платформата Cloudcart
Борислав и Юлиян Бориславови – собственици и ръководители на един от най-големите хостинг доставчици в България
Огнян Лахчев – маркетплейс мениджър на eMag за България

Всички желаещи да бъдат част от това събитие могат да се запишат чрез регистрационната форма в сайта на Академията:

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари