Стивън Синофски се присъедини към Box

1
63


Седмицата безспорно е натоварена за Стивън Синофски. След като само преди дни стана ясно, че бившият шеф на отдела за Windows в Microsoft ще се присъедини към Local Motion, по-рано днес разбрахме, че експертът ще стане част и от екипа, отговорен за облачната услуга Box.

Новината съобщи самият сайт, заявявайки, че Синофски, който прекара повече от 20 години в Microsoft и в един момент отговаряше именно за SkyDrive услугата, ще заеме ролята на съветник. Той и още редица експерти се очаква да водят Box по правилния път към прогреса.

„Той е сред най-умелите експерти в тази област и по-важното – разбира същността на тази индустрия” сподели изпълнителният директор и съосновател на Box Аарон Леви.

По-рано през месеца Стивън Синофски се присъедини към компанията Andreessen Horowitz като член на борда на директорите, което бе и първото завръщане на експерта в бизнес света след напускането на Microsoft през ноември. От тогава насам обаче името му още на няколко пъти се свърза с различни компании, а букмейкърите дори го определиха като един от вероятните наследници на Стив Балмър на поста изпълнителен директор на Microsoft.

От Box наскоро споделиха, че имат 20 милиона потребители и обслужват 180 000 бизнес клиенти. В последно време услугата дори увеличи двойно предлаганото за потребителите пространство.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари