В глобалната мрежа се появи първата интернет карта, показваща местата, които според очевидци, са посетени от извънземни.

Информацията е на The Daily Mail, който допълва, че в рамките на проекта с име UFO Stalker са нанесени точките, където е бил забелязан извънземния обект или неидентифицирания летящ обект. Добавена е и кратка информация за самото място, както и коментарите на очевидците. Според уебсайта, само през 2017 година са регистрирани почти 84 000 НЛО, което е с 12% повече от миналата година.

Вижда се че интерактивната картата на проекта UFO Stalker обхваща целия свят. Така например, в България са забелязани 9 посещения на извънземни – в София две, в Своге, Благоевград, Пещера, с. Марково – Пловдивско, Стара Загора, Слънчев бряг, Варна и Балчик. В Сливен е забелязано НЛО.

Забелязва се, че има много съобщения за странни блясъци в небето, както и разкази на неизвестни очевидци.

През месец октомври тази година се появи съобщение, че Google е махнал от Street View изображението на странно същество на балкона на жилищен блок в град Нанси, североизточна Франция. След многобройните оплаквания на потребителите, интернет гигантът реши да премахне странната форма.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари