Създателят на YouTube канала „King of Random“ Grant Thompson загина при инцидент с парапланер

7
2550

Със сигурност сте попадали на поне едно-две видеа в YouTube от канала King of Random. Той е създаден от Grant Thompson през 2010 година. Там могат да се видят много експерименти, лайфхакове и интересни проекти. Целта на Grant е да открие непознатото.

Доста от съдържанието се разпространява вирусно в Интернет. Някои от клиповете имат десетки милиони гледания. Към момента на писането, за канала са абонирани над 11 милиона души.

От TMZ разбираме, че Grant Thompson е загинал при инцидент с парапланер

Те са получили информацията от неговия брат Mark. Тръгва в понеделник вечерта и не се прибира вкъщи. Тялото му е открито във вторник. Все още се изясняват всички детайли около инцидента.

Службата на шерифа в окръг Вашингтон е получила сигнал още в понеделник, около час след като Grant е трябвало да се върне. Мястото на изчезването на YouTube звездата е близо до Sand Hollow State Park. Връзката с него по мобилен телефон е била невъзможна. Започва голяма операция по издирването му.

Хеликоптер намира тялото му чрез предполагаемите GPS координати. На мястото са открити части от парапланера му. Има и устройство за запис на видео, което се изследва в момента. Така може да се установи причината за случилото се.

Thompson е започнал да се занимава с парапланеризъм преди около 5 месеца. Той вече имал страст към скачането с парашут, летенето със самолет и всякакви други въздушни дейности.

Редица фенове, други създатели в YouTube и дори от самия сайт изказаха съболезнования и отдадоха почит към този невероятен човек.

Той ще остави дълбока следа в Интернет.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари