С помощта на NordVPN можете навсякъде да гледате предаванията на US Netflix

4
604

В затворения от пандемията свят Глобалната мрежа оказва все по-голямо влияние на ежедневния ни живот. Университетите използват Zoom, всички служители и специалисти които могат, работят отдалечено от домовете си, а милиони хора са поставени в карантина. В тези дни да можеш да работиш и да се забавляваш от вкъщи е изключително важно.

Ето защо, съвсем не е изненадващо, че Netflix регистрира над 15 милиона нови потребители от началото на пандемията. От блокбастър филми до документални телевизионни предавания, тази онлайн услуга предлага по нещо за всеки.

Със стотиците часове, които са на разположение за гледане, единственото, което може да ви попречи да се насладите на Netflix са географските ограничения на услугата.

US Netflix

Netflix предлага по-различно съдържание за различните държави и региони, като най-големите каталози се предлагат само за американските потребители. Поради различните закони за лицензиране и ограниченията на авторските права, достъпът до Netflix зависи от вашия IP адрес.

Напълно е възможно да изгледате първия сезон на любимото си шоу в Европа, а втория сезон да се предлага само в САЩ. А това е последното нещо, което бихте желали по време на карантината.

Въпреки че тази политика трябва да се спазва от гледна точка на законите за авторските права, тя наистина противоречи на духа на глобалния интернет. Най-голямата полза от уеб пространството е, че ни дава възможност да надхвърлим националните и държавните граници, и да сме една колективна общност.

Време е да се използва VPN, за да сърфираме без граници.

VPN мрежите и IP адресите

VPN е един несложен, но полезен инструмент, който дава големи права. Тази услуга създава криптиран тунел между вашето компютърно устройство и защитен сървър. По този начин вашите данни са винаги криптирани, което подобрява поверителността и едновременно с това променя вашия IP адрес.

Компаниите като Netflix разпознават вашето местоположение като проверяват уникалния IP адрес на вашето компютърно устройство. Но ако използвате един от сървърите на NordVPN, можете да промените това местоположение с натискането на само един бутон.

NordVPN ви дава възможност да използвате всеки един от 5800-те сървъра, които в САЩ са на 1800. С помощта на NordVPN още днес можете да гледате стрийма на вашето любимо шоу в Netflix.

Ето как става това. Първо, трябва да се регистрирате в NordVPN и да изтеглите приложението за вашия телефон, таблет, компютър или смарт телевизор. Само с един акаунт можете да използвате шест устройства.

След като изтеглите приложението можете да се свържете с интернет и да започнете. Ето какъв е накратко процесът за достъп до US Netflix както за компютъра, така и за мобилния телефон.

Как да получим достъп до US Netflix на персоналния компютър

  • Стартирайте приложението NordVPN на компютъра
  • Прелистете надолу списъка с държавите, докато не стигнете до United States
  • Свържете се някои от американските сървъри
  • Отворете вашия браузър и отидете до Netflix
  • Приложението автоматично ще ви препрати до американската версия на сайта

Достъп до US Netflix от таблет

Използването на мобилно приложение си има реални предимства. Освен преносимостта и удобството, можете да изтеглите необходимото съдържание и да го гледате по-късно офлайн. След като имате NordVPN, US Netflix ще бъде само на един клик разстояние.

  • На вашия смартфон или таблет, стартирайте приложението NordVPN
  • Скролнете надолу по списъка с държавите и изберете United States
  • Свържете се с някой американски сървър
  • Стартирайте приложението Netflix
  • Приложението ще отчете, че вашето местоположение е в САЩ

Избягване блокирането на VPN

Има вероятност Netflix да забележи, че използвате VPN и да ви забрани достъпа до сайта. Това се случва, когато системата на компанията засече, че даден IP адрес се използва за VPN връзка, но това ограничение може да се заобиколи само за няколко секунди.

Избраната връзка United States във вашето приложение NordVPN е само една от поти 2000-те индивидуални сървъра, разположени в САЩ. Всеки път когато се свържете, получавате различен американски IP адрес.

Ако Netflix забележи, че вашата връзка е VPN, просто прекъснете връзката със Съединените Американски Щати и се свържете отново от пункта United States. Ще започнете да използвате нов IP адрес и US Netflix отново ще може да се гледа.

Онлайн сигурност

Използването на VPN дава един общ интернет, който наистина е без граници. Но тази онлайн услуга предлага не само забавления.

Ако сте един от многото милиони, които заради новия коронавирус работят отдалечено от домовете си, за вас и за вашата компания е съществено важно личните ви данни и компютърните ви устройства да имат висока информационна защита. NordVPN рязко повишава онлайн защитата и помага поверителността да бъде на много високо ниво.

Дори и ако вашата домашна Wi-Fi мрежа по някаква причина е уязвима за хакери и някой има достъп до нея и подслушва вашия трафик, VPN гарантира, че личната ви интернет връзка е криптирана. Всъщност дори и вашият интернет доставчик не може да преглежда вашите данни и документи. А това означава, че никой не може да ви шпионира, да регистрира и записва историята на вашата работа и да продава вашите лични данни на рекламодателите.

В новата онлайн ера, нашата работа, забавления и образование ще бъдат насочени към интернет. Именно сега е времето, когато трябва да се защитим с NordVPN.

 


Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари