Тази седмица се очаква нов интерфейс на YouTube и подобрено управление

11
1808

Тази седмица популярната онлайн услуга YouTube ще получи важно обновяване, което ще донесе редица визуални промени. Според Google, тези промени ще бъдат много полезни за потребителите.

Една от най-важните промени е прогресивното превъртане на видеото напред. Това е нова функция, която превърта клиповете напред, докато потребителят задържа бутона за превъртане напред. При натискането на този бутон започва превъртането на 15 кадъра в секунда, като при удържането на бутона натиснат, броят пропуснати кадри се увеличава и достига максимум 1 минута в секунда. В рамките на това обновяване ще бъде внедрен много по-разбираемия и удобен интерфейс Now Playing, ще има кадри с по-голям размер и по-качествени и разнообразни предложения за показване на видеото. Обновяването постепенно ще се разпространи на всички платформи и за всички потребители.

Според информацията на YouTube, първоначално достъп до новия интерфейс и новите възможности ще получат 50% от потребителите. Тези, които са нямали късмет да попаднат в първата половина, а искат да пробват новите възможности, могат да пробват несложен трик. Необходимо е да деинсталират приложението и след това отново да го инсталират. По този начин потребителят получава нов идентификатор, който може да помогне за получаването на нововъведенията. Ако не се получи от първия път, процедурата може да бъде повторена докато обновяването не стане достъпно.

11
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
7 Отговори на коментарите
11 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
invidio.us
invidio.us

За къде е този нов интерфейс – десктоп версия, мобилна или приложение? Нещо не става ясно.

Усер1
Усер1

В статията се споменава дейнсталиране, предполагам става въпорс за мобилното приложение

User007
User007

Ако не се бъркам стандартното видео върви с 24 кадъра на секунда. Как тогава 15 кадъра на секунда може да се счита за превъртане, след като то е по-бавно от нормалната скорост на видеото?

Ккк
Ккк

Бъркаш се!

aaa
aaa

Значи ще бъде отвратително! Това е техният стил – от зле към отвратително зле.

стегнете се гугъл
стегнете се гугъл

А все още няма автоматичен реплей…примерно ако искам да слушам една песен няколко пъти, трябва всеки път да намирам точния таб и да цъкам бутона като идиот…

stormofblood
stormofblood

За това youtube on repeat

стегнете се
стегнете се

Или просто да го добавят като нова функция, всеки плейър го има, що и youtube да го няма?

Rand6522
Rand6522

Има го, дясно копче върху видеото – Loop

фала
фала

въйй, не знаех че го има. за пръв път научавам нещо ново в калдата. фала!

Владо
Владо

Напротив има я цъкаш с десния бутон върху видеото докато върви и даваш отметка на повтаряне