Тарантино: Ще има трета част на Убий Бил

6
719

Има шанс да видим Убий Бил 3/ Kill Bill 3 по кината в рамките на следващите няколко години, съдейки по последните коментари на легендарния режисьор на поредицата Куентин Тарантино.

Както съобщават от портала GamesRadar, притежаван от технологичния портал TechRadar, ресжисьорът на „Джанго без окови“, „Криминале“, „Имало едно време в… Холивуд“ и „Син Сити“ няма да остави медиите да спекулират и лъжат за плановете за трета част на прочутия франчайз Kill Bill, който запомнихте с удивителната роля на Ума Търман и емблематичния ѝ жълт комбинезон и меч катана във вихъра да отмъсти на бившия си любовник, за това че е опитал да я убие… Три пъти!

По време на репортаж за SiriusXM, Тарантино каза, че филмът „определено е на масата“ добавяйки „Имам представа какво бих направил в една бъдеща трета част на Убий Бил“.

WТой обаче изяснява, че филмът е на „поне три години разстояние от сега“, преди да имаме какъвто и да било поглед за филма. Дали Тарантино има предвид началото на снимачния процес на продукцията или официалния кино дебют, за жалост не става ясно, но резултатът е, че Kill Bill 3 не е в началото на списъка със задачи на Тарантино.

Защо отлага?

Изглежда, че сценаристът и режисьор има сценарии, планове за актьорската игра, както и немалко други ангажименти и дългове към киното. Както сам казва: „Написал съм една пиеса. Освен това написах и сценарий за телевизионен сериал от пет епизода. Ще се справя с всичко това в следващите три години.“

Въпреки че няма никаква представа нито за съдържанието, нито за жанра на телевизионния сериал, сезонът от пет епизода вероятно ще спечели наистина много внимание и блясък, когато стане факт. Като се има предвид предишната връзка на режисьора със стрийминг гигантът Netflix, с който заедно работи по продукцията „Омразната осморка“ в мини сериал от четири части за стрийминг услугата, спекулираме, че е силно вероятно тя да бъде част именно от каталога на компанията.

Какво да очакваме от Убий Бил 3?

Докато в Убий Бил 2 изглежда историята приключи, като самият Бил бе убит с петопръстната смъртоносна техника на Пай Пий, а дъщерята на печалната булка неприкосновено се върна при майка си и не пръв поглед всички врагове на изчезнаха, все още има много потенциални възможни продължения на историята от франчайза.

Имайки предвид колко време е изминало от излизането на Убий Бил 2, е силно вероятно третата част да се фокусира върху дещярата на Бил и , която може да се е превърнала в един млад убиец, като Хана на Amazon Prime Video или X-23 от X-Men.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Понго
Понго

Не е Пай Пий, а Пай Мей. Изобщо това само машинен превод без редакторска намеса ли е?

„дъщерята на печалната булка неприкосновено се върна при майка си и не пръв поглед всички врагове на изчезнаха“;

или

“ Kaтo ce имa пpeдвид пpeдишнaтa вpъзĸa нa peжиcьopa cъc cтpийминг гигaнтът Nеtflіх, c ĸoйтo зaeднo paбoти пo пpoдyĸциятa „Oмpaзнaтa ocмopĸa“ в мини cepиaл oт чeтиpи чacти зa cтpийминг ycлyгaтa, cпeĸyлиpaмe, чe e cилнo вepoятнo тя дa бъдe чacт имeннo oт ĸaтaлoгa нa ĸoмпaнията“

Име
Име

що за ит сайт е това? матрицата тарантино…

Ало
Ало

Очаквайте:

С каква пола е била Преслава на награждаването на Пайнер?

Ще се кандидатира ли Милко пак за кмет?

Резултатите от Еврофутбол.

Каква е интригата на Герена

С кой спа Никола Ширцингер?

Има ли шанс Гришо в Инстаграм

Новият сингъл на Гери Никол

Интервю с руски дипломати

Как да си направим зимнина

Какво да сложим на Коледната трапеза

Три трика как да доставим оргазъм на гаджето

KalHa
KalHa

Това е технологична новина. Ще има статия за китайски сайт, където ще има dvd с филма за 1.99 usd.

Dvb
Dvb

Много нескопосана статия от пълен аматьор, добре че четем световни сайтове, та знаем за какво става въпрос!

Атанас
Атанас

„жълт комбинезон“
Ама сигурен ли си , че това е комбинезон?