Телерик Академия организира кариерна вечер и безплатни практически работилници по програмиране

6
336
Събитията са първа стъпка към ИТ обучение и реализация с популярния език JavaScript

Телерик Академия – водещата образователна организация за летящ кариерен старт и успешна реализация в ИТ, обяви днес, че организира кариерна вечер за желаещите да станат програмисти с един от най-популярните в света езици – JavaScript.

Събитието ще се проведе на 11 април от 19:00 ч. в обучителния център на Телерик Академия в кв. Младост. То ще бъде последвано от серия безплатни работилници по програмиране. Входът е свободен, но е необходима предварителна регистрация. Събитията са подходящи както за хора с познания в областта, така и за напълно начинаещи.

Те предоставят кариерна ориентация и базови познания по програмиране и служат като първа стъпка към кандидатстване в 6-месечната програма за подготовка на софтуерни специалисти – Telerik Academy Alpha.

Кариерна вечер

По време на кариерното събитие „От начинаещ до JavaScript програмист“ участниците ще се запознаят с възможностите за професионална реализация в ИТ сектора. Те ще научат какви качества и умения търсят водещите технологични компании в младшите JavaScript специалисти и ще разберат повече за програмата Telerik Academy Alpha.

От възпитаници на Академията ще получат ценни съвети и споделен опит как бързо да надградят придобитите в училище или университет познания или изцяло да се преквалифицират в ИТ областта.

Практически работилници

Кариерната вечер ще бъде последвана от четири безплатни работилници по програмиране с JavaScript. Те ще се проведат на 16 и 24 април и 15 и 22 май от 19:00 ч. в Телерик Академия.

Основен фокус на срещите е практиката, затова участниците ще разполагат със специализирани онлайн материали и задачи. Така те ще могат да се подготвят самостоятелно от вкъщи, а на място да се консултират с опитните технологични трейнъри на Телерик Академия и асистенти. Като отделят по 5 часа седмично в продължение на 4-6 седмици и посещават работилниците, участниците ще усвоят фундаменталните познания по програмиране, необходими за кандидатстване в Telerik Academy Alpha с JavaScript. Програмата стартира на 1 юли, а приемът за нея е отворен до 30 май. За

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
3 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
djgerroнекавRB3301Коментардфсдф Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
RB3301
RB3301

Тия вече са на изпарения. Скоро ще фалират.

дфсдф
дфсдф

И защо така смяташ?!

RB3301
RB3301

Виж им годишните финансови отчети. Всяка година са на сериозна загуба и 4-мата от Телерик се опитват да наливат „заеми“ в компанията, защото след Телерик си повярваха, че от всяко нещо могат да правят бизнес. Но истината е, че с некадърни кадри и лошо управление не става 🙂

некав
некав

Кадрите им наистина са много некадърни.

Коментар
Коментар

що народ търка билетчета и пише ‘есе’-та.. едва ли ще фалират скоро.

djgerro
djgerro

ако имаш афинитет,участвай.
ако нЕщеш,не сЕри.