Технологичен дизайнер се присмя на полиращата кърпа на Apple

8
2742

Популярният в уеб-пространството технологичен дизайнер Appledsign, който често показва най-различни концептуални устройства на Apple, разсмя целия интернет, като публикува изображенията на хипотетичните поредни нови предложения на корпорацията от Купертино. Информацията бе публикувано от известния интернет портал Gizchina.

„Появи се неофициална информация, че Apple работи върху Apple Towel Max с размер на плажна кърпа! Нямам търпение да я дочакам!“ – заяви Appledsign.

Технологичните медии, са на мнение, че това е едно доста яко тролване на компанията по повод полиращата кърпа на Apple за екрани с цена $19 за САЩ, като в някои държави нейната цена достигна $30. Дизайнерът е съпоставил площта и цената и се шегува, че Apple спокойно може да предложи на пазара плажната кърпа Apple Towel Max с цена $999. Тази цена всъщност не е чак толкова висока, понеже въпросната плажна кърпа се произвежда с помощта на най-нови и съвременни технологии и има отлично качество на тъканта.

Но ако все пак голямата плажна кърпа Apple Towel Max ви идва малко скъпа, то може би си струва да обърнете внимание на специализираната кърпа за измиване на съдове Apple Wash Cloth с цена само $99.

Това е само една шега, но всички бъдещи бройки на истинската полираща кърпа на Apple са разпродадени до края на тази година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
112
112
1 месец

Стадото се движи накъдето му хвърлят огризката …

Иван
Иван
Отговор на  112
1 месец

Имам подобна кърпа за почистване на дисплек за около 40 лв., ако си спомням добре. И не е на Apple. Качеството струва пари.

Джо
Джо
1 месец

Че цената, както с всички неща на Епъл, е висока – спор няма. Но коментарът със заяждането е публикуван в Gizmochina. Чудя се на кое отгоре китайците се хилят на ябълката, като сами нищо не могат да измислят. Всичките им неща са копирани и крадени.

Stanimir
Stanimir
Отговор на  Джо
1 месец

Глупости приказваш

Yan
Yan
Отговор на  Джо
1 месец

Ябълката от смъртта на Джобс не са измислили нищо толкова иновативно, от години насам точно китайците носят иновации. За пример можеш да отидеш да разгледаш патентите на Xiaomi

Иван Михайлов
Иван Михайлов
1 месец

Ейпъл имаха стойка за монитор за $1000, така че колко му е да пуснат и плажна кърпа и на всичкото отгоре ще се намерят такива дето ще я купят за $999

олии...
олии...
1 месец

що Apple да НЕ продават хавлии по 1000$ ? Колко струва един часовник Patek Philippe Nautilus ?
Колко струва един мъжки костюм с Овча Мерино вълна Stuart Hughes ,а женска маркова рокля… Баш некадърниците в Чайна да говорят при положение ,че 99% от стоките са им абсолютен шит.

Запознат
Запознат
1 месец

То шега, обаче преди време Ейпъл така продаваха един кламер за Айфон на някакви мега цени.