Apple

„Можем да се гордеем с това постижение, но това не е най-важната мярка за нашия успех“.

На втори август 2018 година пазарната капитализация на Apple превиши $1 трилион. Досега нито една компания от IT сферата не е постигала подобен резултат. Генералният директор на Apple изпрати до всички служители писмо, с което ги поздрави с историческото събитие.

Днес Apple отбеляза значително постижение. След приключването на търговете нашите акции се котираха на ниво $207,39. Фондовият пазар вече оценява Apple на над един трилион американски долара. И въпреки, че имаме всички основания да се гордеем с това постижение, това не е най-важната мярка за нашия успех. Финансовите постъпления са само резултат от иновациите в Apple и на това, че винаги поставяме нашите продукти и потребители на първо място и винаги оставаме верни на нашите ценности.

Всички вие, целият ни екип направи Apple велика. Успехът се дължи на вашата упорита работа, всеотдайност и страст. Аз съм дълбоко смирен от всичко, което правите и за мен е голяма чест да работя заедно с вас. Искам да ви благодаря с цялото си сърце за извънредната работа вечер, за непланираните командировки, за всички случаи, когато отказвахте да се задоволите с нещо по-малко от съвършенството в нашата съвместна работа.

Да използваме този момент за да благодарим на нашите клиенти, на нашите доставчици, на нашите партньори по бизнес, на общността Apple Developer и на всички, които работиха в тази забележителна компания преди нас.

Стив основа Apple с вярата, че силата на човешкото творчество може да се справи и с най-големите проблеми. И че безумците, които вярват, че могат да променят света, един ден го променят. В днешния свят нашата мисия е още по-важна от друг път. Нашите продукти не само подаряват моменти на учудване и радост, те дават сила на хората от целия свят да направят живота си по-пълноценен и да подобрят живота и на другите.

Подобно на Стив, в такива моменти ние трябва да вярваме в светлото бъдеще на Apple и в прекрасната работа, която вършим заедно„.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

24 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари