Този петък решават дали да отложат MWC 2020

0
318

Избухването на епидемията от новия коронавирус в Китай оказва много силно влияние на всички сектори на развитието на човечеството, включително и технологичната сфера. Днес редица водещи медии публикуваха информация, че този петък членовете на организацията GSM Association ще се съберат, за да вземат решение, дали тази година да има мобилен конгрес или той да бъде отменен.

В петък всички представители на GSM Association ще се съберат, за да обсъдят създалата се ситуация с разпространението на китайския коронавирус и на това, какво влияние може да окаже 2019-nCoV върху изложението MWC 2020. Ще се обсъждат и рисковете, на които ще бъдат подложени посетителите на събитието, партньорите, представителите на различните компании, журналистите и т.н.

Отбелязва се, че това е стандартно заседание на GSM Association преди началото на изложението, но този път ще бъде решаван и въпроса за отмяната на MWC 2020.

На решението на GSM Association могат да окажат влияние основните европейски мобилни оператори, включително Telefonica (O2), Orange, Vodafone и Deutsche Telekom (T-Mobile). Ако те също се откажат да участват на мобилния конгрес, то това ще бъде много сериозен удар срещу MWC 2020.

Към днешен ден големи компании като Sony, Ericsson, Vivo, Intel, TLC, LG и MediaTek вече заявиха, че се отказват от участие в изложението заради коронавируса. В отговор на това GSM Association съобщи, че уважава решението на всяка компания и че на конгреса ще бъдат взети специални мерки за осигуряване безопасността на хората.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари