Топ мениджър от Excel екипа на Microsoft идва като лектор на конференцията “Bulgaria Excel Days”

4
156

Гай Хънкин, Senior Program Manager в Редмънд ще разкрие какво ново да очакваме от Excel в близко бъдеще.

Специално за конференцията „Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ от централата на Microsoft в САЩ пристига един от главните мениджъри в Excel Group – Гай Хънкин.

От присъединяването си към Microsoft той работи в Excel тима като Senior Program Manager, основно отговаря за подобряването на възможностите за бизнес анализи и интегрирането на Power BI инструментите в Excel. През последната година усилията на Гай и екипа му са насочени основно към работата по следващото поколение на „Get Data“ функционалностите в Excel и към новата версия – 2019.

Преди да се присъедини към Microsoft, Гай е бил директор „Product Management“  в сферата на Онлайн гейминг индустрията, има солиден опит и бекграунд като инженер.

Темата на лекцията на Гай Хънкин ще е „What’s New in Microsoft Excel?”

Основен акцент в нея ще са новите функционалности, добавени след пускането на Excel 2016, както и какво ново се задава на хоризонта. Нови функции, нови визуализации, нови възможности за импортиране и почистване на данни и много други нови или обновени функционалности…Вероятно ще разкрие и някои тайни около бъдещата версия на Excel в Microsoft Office 2019.

Конференцията Bulgaria Excel Days 2017 http://exceldays.itraining.bg/ ще се проведе на 22-ри и 23-ти ноември, 2017 г. в конгресния център на Capital Fort, София. Официално ще бъде открита от изпълнителния директор на Microsoft България Калин Димчев.

Освен Гай Хънкин, в конференцията ще участват водещи експерти от чужбина и България, носители на наградата Microsoft MVP за ExcelХенк Влутман (Холандия), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), проф. Ерве Тирие (Франция), Боряна Петрова от ITraining и Маргарита Наумова от SQL Academy (Microsoft MVP в сферата на Data Platform).

А втория ден ще се проведе Мастърклас на тема Get Power with Power Query & Transform your Data, воден от Кен Пълс, Microsoft MVP от Канада, един от най-големите световни експерти в областта на Excel, Power BI и Data Analysis.

За съжаление билетите за мастъркласа вече са изчерпани, но Кен Пълс ще изнесе лекция и по време на самата конференция.

На събитието ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса. Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната ви работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Билети за конференцията могат да се закупят от сайта на събитието в sabitie.bg https://sabitie.bg/event/konferentsii-i-seminari/Bulgaria-Excel-Days.399


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари