Топ 10 таблети

3
167

Най-новият таблет на Apple се изстреля на върха с помощта на високата си резолюция и страхотните приложения. Падналата цена на iPad 2 му отреди второто място. След това идват таблетите с Android: Asus’ Eee Pad Transformer Prime, първия таблет с Nvidia Tegra 3 чип и Samsung Galaxy Tab 10.1.

1. Apple iPad (third generation) family
Третото поколение на таблетите на Apple се отличава с невероятно ясен и реалистичен дисплей с висока резолюция, както и с опцията за 4G. Малко по-тежичък е, за жалост, но има с какво да компенсира.

2. Apple iPad 2 family
iPad 2 остава добър избор, благодарение на падащата си цена и страхотни приложения.

3. Asus Eee Pad Transformer Prime TF201
Transformer Prime е едно ниво над конкуренцията заради стилния си и удобен дизайн, красив дисплей и силна оптика.

4. Samsung Galaxy Tab 10.1 Wi-Fi 16GB
Лъскав дизайн, лек, с изключително полезни софтуерни функции. Какво повече е нужно?

5. Samsung Galaxy Tab 8.9 Wi-Fi 16GB
Този таблет на Samsung е изключително удобен за носене, има чудесен вид, балансиран с подходящи функции.

6. Toshiba Thrive 16GB
С малко повече обем, този таблет предлага много повече портове за разлика от конкуренцията си, въпреки че цветовете на дисплея можеха да бъдат нещо повече.

7. Sony Tablet S
Дизайнът е перфектен за държането на този таблет, инфрачервен порт, с който се превръща в универсално дистанционно, и сертифициран PlayStation support.

8. Asus Eee Pad Slider SL101
Най-тежък и най-голям на дебелина, този таблет разполага с клавиатура, която се изважда чрез приплъзване, което го прави чудесен избор, ако предпочитате клавиатури дори, когато сте навън.

9. Lenovo ThinkPad Tablet
Този таблет е проектиран за бизнес с купища полезен софтуер, дигитализатор за въвеждане на информация с химикал, най-добрата опция за клавиатура до сега и още прекрасни функции за улеснение.

10. Asus Eee Pad Transformer TF101
Чудесен сам по себе си, този таблет има опция за прикачане на клавиатура, която добавя към него слот за SD карта, USB порт, тъчпад и допълнителна батерия.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари