fbpx
-4.2 C
София

Топ 5 невероятни приложения, създадени с помощта на GPT3

Най-четени

Езиковият модел GPT-3 е създаден от OpenAI и е пуснат за първи път през 2020 година. Като един от най-сложните модели на изкуствен интелект, създавани някога, GPT-3 има над 175 милиарда параметъра и сега е индустриалният стандарт за много производителни задачи на „естествен език“. В тази статия ще видите петте най-добри приложения, създадени с помощта на GPT3.

1. CharacterGPT

Приложението CharacterGPT, което създава текст, наскоро беше представено от AI. Тя твърди, че е първата мултимодална система на ИИ в света, която генерира интерактивни символи от описание на обикновен език.

2. Replit

Replit е централен център за споделяне и разработване на софтуер. Вашият код може да бъде написан и хостван на същото място. Облачно базираната архитектура на Replit позволява кодиране на всяка платформа и от всяко място.

3. Jasper.ai

Jasper е платформа, която подпомага създаването на забавни материали от висок калибър и се захранва от GPT-3. Тя използва най-съвременни алгоритми с изкуствен интелект за генериране на съдържание въз основа на въведените данни, което позволява на потребителя бързо и лесно да публикува голям обем материали с малко човешко участие.

4. PolyAI

Разработката на тази платформа за разговорен ИИ се извършва от PolyAI. Тя създава бизнес гласови асистенти, които влизат в непринудено взаимодействие с клиентите, за да решават техните проблеми.

5. Auto Bot Builder

Auto Bot Builder е мощен инструмент, който използва възможностите на GPT-3 за бързо и лесно създаване на сложни чатботове, които са подходящи за нуждите на бизнеса.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини