Трейлърът на „Черна вдовица / Black Widow“ вече е тук

1
771

Първият тийзър трейлър на филма „Черната вдовица“ на Marvel е вече тук. В трейлъра, който е дълъг малко над две минути, се запознаваме с това, което се оказва „семейството“ на Наташа Романов от стария ѝ живот, когато е работила като руски шпионин. Тук се срещаме с героите на Флорънс Пю, Дейвид Харбър и Рейчъл Уайз, които формират актьорския състав.

Ако очаквате голям бюджетен холивудски шпионски филм, то определено очакванията ви ще бъдат задоволени, тъй като по всичко личи, че „Черната вдовица“ изглежда ще бъде точно това. Харбър открадва малко от шоуто тук, играейки играейки Red Guardian, своего рода еквивалент на руския Капитан Америка. Marvel Studios също пуснаха нов забележителен плакат за филма, режисиран от Кейт Кътланд, който излиза на 1 май. Обърнете внимание:

Marvel след Endgame

 

Този филм не е първият проект на „Четворката“ на Marvel: Това беше „Спайдърмен : Далеч от дома“. Това е една от най-новите интригуващи продукции, като се има предвид колко дълго „Черна мамба“ съществуваше само като една възможна идея и не му бе дадена реализация. Героят беше представен за първи път през 2010 г. в продукцията Iron Man 2. Мисълта за нов филм на Marvel винаги буди вълнение и няма как и този път да не сме силно заингригувани какво ще види на екрана.

Може би, ако съдим по трейлъра, това ще бъде една идея „по-земен“ филм спрямо всички до сега, макар че отново не липсва огромната дома невъзможни научно-фантастични концепции, които са характерни за Marvel.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Zzz
Zzz

Името не трябва ли да бъде Наташа РомановА?