Туитове на наказана тийнейджърка от умен хладилник развеселиха мрежата

15
7111

Един от хитовете тези дни в Twitter е съобщение, пуснато от тийнейджърка в САЩ, използваща умен хладилник за достъп до мрежата, след като майка и конфискувала всичките и електронни устройства.

Става въпрос за 15 годишната Дороти, която прекарвала лятната си ваканция основно зяпайки екрана на телефона си и пишейки в Twitter под името @thankunext327. Поради притеснение от електронната ѝ зависимост, майката на Дороти решила да конфискува всички устройства, за които тя разполага. От младото момиче последователно били отнети компютъра ѝ, iPhone, Nintendo Wii U и Nintendo 3DS.

Така в отчаяните си опити да продължи комуникацията си в социалните мрежи, девойката прибегнала до услугите на умния хладилник LG в семейството.

Проблемите на Дороти, която тя споделя вече с медиите, започнали още на 4 август, след като докато готвела, разсеяна от телефона си, тя щяла да предизвика пожар. Ядосана майка и конфискувала телефона, но малко по-късно девойката публикувала през конзолата си:

Напускам завинаги. Майка ми ми взе телефона. Ще ми липсвате. Плача. Довиждане

Малко след нея очевидно през профила ѝ се включва и нейната майка, която пише:

Видях, че Дороти използва Twitter на своята игра Nintendo. Този профил ще бъде закрит сега.

Упоритата тийнейджърка обаче не приключва тук.

 

Здравейте. Майка ми ми взе телефона и моето nintendo ds, така че нямам друг избор, освен да използвам моята Nintendo wii. Благодаря на всички за подкрепата,казва тя в ново съобщение от 5 август, което е пуснато през функцията на Wii U за споделяне на изображения.

След като и това устройство било загубено, младата  Дороти стигнала то умния хладилник на семейството, чрез който информирала всички, че вече всичките и устройства са конфискувани от майка. Тук някъде вече историята става супер популярна, а в Twitter започва да се върти хаштага #FreeDorothy.

И в момента всички чакат тя да се включи отново от поредното ново устройство.

15
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
9 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Аз-Съм
Аз-Съм

Колко мъка има на този свят!

Палуестиниец
Палуестиниец

Развеселила мрежата 🤣🤣🤣 ?
Хайде, моля, по-сериозно…
Никой не е и чувал за тази тинейджърка.
А и кой нормален човек ползва туитър

Скоро няма ли да има някой материал за Гала от кафето или за Лозанова… ?!

memer
memer

Щом не ти харесва Twitter стой си в фейсбоклука с 40 годишните anti vax + flat earther майки. Поне там не ти трябват мозъчни клетки за да репостваш „мотивационни клипове“

Палуестиниец
Палуестиниец

Туитър е средство за оповестяване на новини и съобщения.
Не е чат платформа

Тъмен ръп
Тъмен ръп

„Никой не е и чувал за тази тинейджърка.“
Имайки предвид себе си и това, че вселената се върти около теб…може би, но едва ли.
В други части на света Tweeter е едва ли не основен комуникатор.
https://twitter.com/thankunext327

Палуестиниец
Палуестиниец

Да и всички се интересуват и следят туитърите на изпълнения с премеждия живот на тинейджърите ?

HiKi
HiKi

Съжалявам да се противопоставя на твоята висота, но по отношение на качество Twitter е по-нагоре от FB. Това че ти не използваш първия, а фапиш на втория не е мерило за ваички

Палуестиниец
Палуестиниец

Именно, аз не съм мерило.
Мерило е статистиката

https://torquemag.io/2019/04/twitter-vs-facebook/

toto
toto

Чудесна реклама за LG 🙂

saentist
saentist

Да се радва че е останала без техника а не без дом.
Каквито са им дървени кащурките в хамерика остава обгоряла полянка след пожар.

ти остави пожарите
ти остави пожарите

Ама след един по-силен вятър, дето ние тук му викаме „буря“, а краварите – „торнадо“, у нас най-много да се счупи стъклото на някой прозорец, забравен отворен. Или да падне някой билборд. А там като задуха, от копторите от талашит, мукава и шперплат остава само едно правоъгълно петно на поляната. Щото не са чели приказката за трите прасенца 🙂 И не знаят, че къща се строи от бетон, тухли и камък. Пък и що да си правят труда да строят качествено, като има глупаци да дават по $250К за картонени „къщи“ със себестойност $10 000? И после да плащат всяка… Виж още »

Срам за България
Срам за България

Кога ще почнете да си оправяте статиите, на първите два абзаца каза всичко, вместо да сложиш поясненията в началото и да разкажеш историята изцяло….. Ужас… А как е ползвала тоя хладилник, защо не казахте? Мн. Зле…

Kuzmanovv
Kuzmanovv

Как го е използвала❔- има клавиатура и дисплей, връзка с интернет – нали затова е умен … ☺. Ако е по-съвременен, може да има и гласов контрол.

Скитника Еврейн
Скитника Еврейн

И както винаги – „фейк нюз“ , има разследване от журналисти „BuzzFeed“ , а по-късно и потвърждение от LG (умният хладилник бил такава марка) , че нито един модел на ЛГ няма приложение към туитер , а ако е бил използуван вградения браузер в хладилника – то логването в туитър би изглеждало съвсем различно ! По – късно, когато задали въпрос на Дороти за използувания модел хладилник , тя определила въпроса , като „груб“ и не отговорила, а на въпроса на журналист от New York Magazine – не е ли това фалшив туит , тя оговаря “ иска ми се… Виж още »

pedro
pedro

Аве това е фалшификация – майтап – трол. Няма хладилник с който да туитваш гласово. Туита ѝ гласи „Не знам дали ще получите това, но стоя и говоря на хладилника…“, а за идентификатор на устройството пише, че е пуснато от LG Smart refrigerator. Такъв идентификатор не съществува, но има софтуери с които да пускаш туитове и можеш да напишеш каквото си искаш за устройство. LG официално обявиха, че няма как този туит да е истински, въпреки това хванаха майтапа и пуснаха хаштаг #FreeDorothy, възползвайки се от подарената реклама.