Търсенето за VR еротично съдържание в Google е скочило с 9900% от 2014 г.

0
31

Без особена изненада можем да заключим, че хората се интересуват от секс, дори когато е виртуален, шеговито пише Venture Beat.

Търсенията през Google на термина VR porn са се увеличили с невероятни темпове за периода ноември 2014 г. – април 2016 г., показват данните на Google Trends. Това е растеж от 9900 процента за 17-месечен период и той очевидно илюстрира колко бързо расте интересът към една нова идея като виртуалната реалност. Анализатори от компанията SuperData прогнозират, че към 2020 г. VR бизнесът ще бъде пазар на стойност 40 милиарда долара и търсенето на виртуално еротично съдържание е още едно доказателство за тази тенденция.

VR видеото не е единственият начин за предоставянето на VR съдържание за възрастни. Вместо да поставят пред очите ви един статичен филм, разработчиците вече търсят начини за създаването на напълно интерактивна среда, в която може да се разхождате и сами да „импортирате“ десетки персонажи. Идеята тук е, че потребителите ще имат много по-голям контрол върху това как изглеждат и какво правят техните симулирани партньори.

Ето това е един пример за неофициално вмъкване на дигиталния персонаж Hatsune Miku в Oculus Rift:

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари