Търсите оригинална ОС Windows и доживотен Office 2021? Коледата на Godeal24 ви предлага големи отстъпки!

0
1366

Microsoft Office е един от най-популярните софтуерни пакети на всички времена, който значително увеличава производителността на потребителите. Откакто излезе Office 2021 се появиха редица места и торент тракери, откъдето този програмен продукт може да бъде изтеглен и безплатно използван. Но ако го инсталирате, има много голяма вероятност компютърът ви да бъде заразен с вируси и рансъмуер, с помощта на които ще изгубите своята лична информация и данни. На този фон много потребители се питат откъде могат да си вземат оригинален и евтин Microsoft Office.

На коледната разпродажба на Godeal24 има огромен брой много изгодни предложения, едно от които е да си вземете продуктов ключ за активирането на Office 2021 Pro само за $23,25 и повече да не се тревожите, че можете да имате проблеми със софтуера. А ако решите да заедно със своите приятели и близки да си купите повече от един продуктов ключ, то Office 2021 Pro ще ви излезе само $13,05 на компютър. След като купите и получите съответния продуктов ключ, трябва да изтеглите Office от официалния уеб сайт на Microsoft и да го активирате с получения продуктов ключ, който включва доживотен лиценз за използването на Office.

Оригинален Microsoft Office 2021 само за $13,05

За ограничен период от време: оригинална ОС Windows 10 Pro при цена едва $6,12

MS Office за Mac

Отстъпка от 62% за комплекти с Microsoft Office при използване на кода SGO62

До 50% отстъпка за други версии на Windows при използване на кода SGO50

Софтуерни инструменти при най-добри цени

Помощни програми за Mac

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Как става плащането?

Влезте в уеб страницата за плащане, продължете като гост (или си направете акаунт), след което попълнете полето Информация за плащането (Billing Information).

Изберете опцията CWALLETCO и продължете с Continue

След това кликнете върху Choose payment methods

Сега можете да изберете да платите чрез най-удобния за вас метод, включително чрез PayPal

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!