Уеб браузърът Internet Explorer 2.0 бе стартиран в ОС Windows 10

1
1767

Въпреки многото недостатъци на браузъра Internet Explorer, той все още е част от операционната система Windows. Освен това, той е част от класическата и новата версия на Microsoft Edge. Въпреки че софтуерният гигант не препоръчва използването на Internet Explorer, този браузър все още е масов сред редица държавни институции.

В популярния форум и социална мрежа Reddit се появи информация, че ентусиасти са успели да стартират в средата на ОС Windows 10 браузъра Internet Explorer 2.0, който излезе преди почти четвърт век. Това е доста неочаквано, като се има предвид колко години са изминали.

Използване е полската версия на браузъра Internet Explorer 2.0 в средната на операционната система Windows 10. Браузърът се е стартирал без използването на каквито и да било хитрости и трикове. Разбира се, сайтовете не се зареждат, понеже днешните уеб страници не са направени да бъдат съвместими с толкова стар браузър.

Да отбележим, че обратната съвместимост на програмното осигуряване е ключова особеност както за старите, така и за новите версии на операционната система Windows. Това е особено важно на фона на прекратяването поддръжката на ОС Windows 7. Корпорацията от Редмънт твърди, че 99% от нейните приложения за Windows 7 работят и в ОС Windows 10. Изглежда, че това е истина.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
fsdfsdfsdf78yui
fsdfsdfsdf78yui

Може ли някой да даде линк да пробваме този браузър