Уеб версията на Outlook.com най-после осигурява поддръжка за Google Drive

0
22


Microsoft обявиха, че осигуряват така чаканата поддръжка на Outlook.com за Google Drive. Ubergizmo напомня, че версията на Outlook приложението за iOS и Android вече осигурява такава, но за уеб версията, тази характеристика липсваше.

С въвеждането на поддръжката за Outlook, вече ще можете лесно да прикачвате към имейлите си файлове от Drive, като тези, които ползват двете услуги ще бъдат улеснени значително. Когато искате да прикачите файл от Drive, ще е нужно просто да кликнете върху иконата за прикачане на приложения и да изберете от списъка за източници Google Drive, след което да въведете данните, с които се вписвате в регистрацията си в Google. Така вече Drive става един от източниците ви и може да прегледате съдържанието на вашето хранилище в Google без излишни усложнения, обясняват от Microsoft. Независимо дали става дума за документ от Google Doc, Slide или Sheet, вече може да редактирате файла в Outlook.

Заедно с интеграцията на уеб версията на Outlook с Drive, Microsoft обяви, че стартира интегрирането на услугата и с Facebook, като характеристиката функционира подобно на сливането на Microsoft с Google акаунта ви – „Прикачи“, от Facebook, вписвате се, виждате своите снимки, прикачате.

В допълнение към това, хората, които използват Outlook за бизнес комуникация, ще открият нова функционалност особено полезна. Ако сте поддържали продължителна комуникация с ваш колега, в която сте обменяли множество файлове, вместо да се ровите във всяко едно от съобщение, цъкайки из отговорите, вече ще се появява в десния горен ъгъл малка икона с познатия ни кламер, който ще ви показва всички приложени файлове, обменяни в хода на комуникацията ви с вашия колега.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари