Услугата Google Photos се научи да разпознава домашните любимци

4
44

Услугата Google Photos се научи да разпознава домашните любимци. По-рано, програмата разпознаваше само човешките лица, което опростяваше сортирането на снимките. Сега обаче, системата може да подрежда и снимките на домашните любимци.

Услугата вече може не само да разграничи животното от човека, но и да идентифицира четириногото по неговото лице. Актуализираната версия вече е достъпна за платформите Android и iOS. След като потребителите инсталират надстройката, името на раздела „Хора“ ще се промени на „Хора и животни“.

След като потребителя назове името на своя домашен любимец, програмата го отвежда в отделна папка, където след сортиране се появяват снимки с участието му. Разработчиците са уверени, че актуализираната услуга ще Ви помогне по-бързо да изберете най-добрата снимка на четириногия си приятел.

Изненадите обаче не свършват до тук. Google също така ще направи възможно разпознаването на домашните любимци по порода и използването на емоджи. За момента, програмата може да разпознава само кучета и котки. Но е напълно възможно, скоро да започне да познава и хамстерите, зайците, плъховете и чинчилите, а може би дори и риби и костенурките.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
И тримата стеbluewaterБай ХуйOk, Penis Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ok, Penis
Ok, Penis

Еха. Сега остава и части на тялото да разпознава, че като напиша „penis“ и не ми го показва, а току-що съм си го снимал. Все пак някоя мацка като пита колко ти е и аз вадя телефона и викам: „Ok, Google, my penis.“ и бам, показва се.

Бай Хуй
Бай Хуй

Ти още малко ще поискаш и като кажеш „Ok, Google, Бай Хуй“ и да ти показва снимка на премиера 🙂

bluewater
bluewater

Да ти кажа ако някоя булка се заинтересува от размера лично аз предпочитам да и го покажа на живо, да го разгледа така да се каже в 3D. Да имам и физическа полза от демонстрацията а не само емоционална. А и едва ли една снимка би задоволила женското любопитство.

И тримата сте
И тримата сте

Простаци!