Екипът на Windows Insider изпрати електронни писма до всички участници в програмата с предложение на попълнят анкета с която да участват в лотария и да получат шанса да спечелят $1500, които могат да бъдат изхарчени във Microsoft Store. Отговорите на всички въпроси не отнемат много време, а целта е да се подобри програмата за предварително тестване на ОС Windows.

Освен въпросите, директно отнасящи се до програмата Windows Insider, анкетата съдържа и въпроси относно личните качества на участниците – информация за местоживеенето (без точен адрес), образование и професия. Освен това, от отговорите в анкетата ще бъдат подбирани тестери за участие в офлайн срещи със служители на корпорацията и с други Windows ентусиасти.

Томболата важи само за регистрирани участници в програмата за тестване на Windows 10, които са получили имейл от Microsoft.

Програмата Windows Insider бе най-голямата инициатива на Microsoft с излизането на новата ОС Windows 10, с която се оказва подкрепа на операционната система. Също така, тази програма бе критикувана като форма за софтуерно тестване на безценица, въпреки което няма нито една компилация или нова версия на Windows 10 без сериозни бъгове.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

„тази програма бе критикувана като форма за софтуерно тестване на безценица“
Следя редовно новините в тази сфера и до сега никога не съм срещал критика за програмата, напротив всички изказвания са били положителни. Десподов пак си измисля с цел да нахрани Microsoft, явно много лично е приел борбата с корпорацията.

Анонимен
Анонимен

„въпреки което няма нито една компилация или нова версия на Windows 10 без сериозни бъгове“
Това важи и за многократно по-прости софтуери, какво остава за ОС. Ама важно е да се хейтва де.

Яни
Яни

Въйй, добре че ме подсетихте, прочетох го мейла на телефона си и после тотално забравих 🙂