Учениците ще получат по-евтин ъпдейт до Windows 8

1
24

Още през октомври, когато Microsoft представиха новата си операционна система Windows 8, те допълниха, че потребителите, които искат да инсталират новата версия на по-старите си компютри, ще могат да направят това на преференциална цена но края на януари. Въпросната цена беше само $39,99. Казваме „беше“, тъй като този период изтича днес. От утре нататък, ъпдейтът до Windows 8 ще струва тройно повече – $119,99 за стандартната версия и цели $199,99 за Windows 8 Pro.

Ако обаче сте ученици, ще можете да ъпдейтвате компютрите си на по-ниска цена. В Щатите, например, всеки, който има валиден имейл с разширение .еdu ще може да си изтегли ъпдейт за Windows 8 само за $69,99, което е отстъпка от около 65 процента, макар че е два пъти по-скъпо от това, което бихме платили за операционната система до края на днешния ден.

Тази оферта не важи само за Щатите, но ще стартира именно там още утре. Други 49 страни ще получат ъпдейта, само че по-късно и постепенно. Повечето англоезични страни, включително Канада, Обединеното кралство, Австралия и Нова Зеландия, както и страните от Западна Европа ще предлагат тази услуга след 21 февруари. Източна Европа и няколко страни в Азия ще се включат на 7 март, а на 19 март, последни, ще започнат да предлагат офертата и в Близкия Изток.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари