Училищен софтуер за 2021 година: продуктов ключ за Windows 10 Pro само за 7,99 евро

0
904

От една година училището е предимно едно виртуално обучение, при което класните стаи са социално дистанцирани и уроците се преподават онлайн. Перспективата всички да се завърнат към нормален училищен живот е много оптимистична. Въпреки, че все още има несигурност, очакванията са през учебната 2021-2022 години публичната училищна система отново да започне да работи.

След броени седмици, преди някой училища да започнат учебните занятия, настъпи време да се избере най-доброто за завръщане в училището. Досега пандемията и онлайн обучението изключително много увеличиха търсенето на лаптопи и на софтуер. За щастие, промоцията Back-to-School на Godeal24 осигурява безопасен и изключително икономичен начин за надграждане на вашия офис софтуер и операционна система, както и значително да повиши вашата производителност и ефективност, особено за студентите и преподавателите във висшите учебни заведения.

Godeal24 е популярен интернет магазин, който предлага продуктови ключове и софтуер на невероятно ниски цени, както и огромни отстъпки, които достигат 50 и дори 60%. Потребителите могат да избират от широка гама софтуерни инструменти и да разгледат каталозите, в които цените са наистина много ниски. По време на кампанията Завръщане в училище клиентите могат да се възползват от специалните оферти на магазина и да получат Microsoft Office само за $23,1 и Windows 10 за $8,19. Изберете си най-важния за вас софтуер и се насладете на останалото лято, знаейки че сте напълно подготвени за завръщане в класната стая.

Най-добрите оферти от промоцията Back-to-School
 

Windows 10 само за $8,19

Godeal24 предлага специална цена за някои софтуерни продукти на Microsoft. Можете да направите цялостен ъпдейт на вашия компютър при цена едва 7,99 евро без да се налага използването на код от електронен купон. Магазинът Godeal24 предлага перфектни софтуерни продукти и денонощно обслужване на клиенти, като по този начин елиминира всички притеснения след покупката.

Половин цена за Windows 10 Home или Server 2019 при използване на електронен купон с код SGO50

Godeal24 ви дава безопасен и изключително рентабилен начин да получите оригинален софтуер за новия си компютър или да настроите компютрите си, които са останали да работят на старите версии на Windows, които вече не се поддържат от Microsoft.

Специална отстъпка от 60% за софтуерни комплекти при използване на кода SGO60

Искате ли да направите работата и ученото с вашия компютър по-удобни? Искате ли да поддържате компютъра си чист и безопасен? Няма проблеми! Ние предлагаме разнообразие от комплекти мощни софтуерни инструменти, като всички продукти са с изключително ниски цени – при този лятна разпродажба отстъпката достига 90%. Можете да вземете този софтуер директно без да се налага използването на електронен купон с код. Не пропускайте шанса си.

Процесът на купуване на продуктовите ключове е съвсем лесен и опростен и по нищо не се различава по интернет шопинга в останалите онлайн магазини. Всеки може да си избере най-подходящия за него метод за разплащане, като разбира се доставката е безплатна. Всички предложения и специални отстъпки изброени по-горе, са ограничени във времето и са валидни само до изчерпване на количествата. Добре е да побързате, ако искате да надстроите използвания от вас софтуер по време на лятото. Не се бавете и се възползвайте от тази великолепна промоция.

Как да извършим покупката с помощта на PayPal?

Можете да се разплатите чрез PayPal по следния начин:

  • Отидете на екрана за плащане като гост (или си направете акаунт)
  • Възползвайте се от опцията Cwalletco, която трябва да стане по подразбиране в раздела Payment Information (Информация за разплащането). След това кликнете върху иконката за продължаване нататък
  • Отидете към Order Review (Предварителен преглед на поръчката) на екрана за плащане и ако всичко е наред, кликнете върху Place Order (потвърждаване на поръчката)
  • Сега кликнете върху Choose Payment Method (избор на начина за разплащане) и след това върху Process Order (обработка на поръчката)

Сега ще видите екран с различни опции за разплащане, от които можете да изберете Paypal или разплащане с кредитна карта (също чрез Paypal).

Ако случайно се сблъскате с някакви проблеми или ако просто искате да зададете какъвто и да било въпрос, нашият екип за обслужване на клиенти винаги е на разположение и веднага ще ви помогне с думи и дела! Какъвто и да е вашият случай, просто изпратете имейл на адрес [email protected].

Забележка: всички предлагани продуктови ключове са легални. Тяхната ниска цена се дължи на факта, че те обикновено се продават заедно с компютър. Тази практика на продажба е легализирана от Европейския съд.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!