Феновете на Apple ще имат собствен сайт за запознанства

0
26

Всички знаем за наличието на заклетите фенове на Apple. Те са навсякъде. Възможно е да има такива сред приятелите и познатите ви. Феновете на Mac и останалото творчество на компанията на Стийв Джобс скоро ще могат да се възползват от специален сайт за запознанства, който е направен само за тях.

Cupidtino е нова услуга, която има за цел да свързва най-върлите почитатели на Apple. За потребителите на Windows, дори и в случай, че притежават iPod или iPhone, не се препоръчва да припарват там. Услугата ще стартира официално през юни, но сайтът вече е активен и приема заявки за участие в бета тестовете.

Cupidtino е красива и нова услуга за запознанства, която е създадена за феновете на продуктите на Apple от фенове на продуктите на Apple! Защо? Заклетите почитатели на Mac и Apple често имат много общи черти. Те са със сходни характери, работят креативни професии, имат сходно чувство за стил и естетика, както и споделят обща любов към технологиите.

Ние вярваме, че това са достатъчно причини за двама души да се срещнат и да се влюбят. Затова създадохме първата вдъхновена от Mac мрежа за запознанства, за да помогнем на максърцата наоколо да се намерят.” казват инициаторите на идеята.

С разработката на Cupidtino се занимават трима заклети фена на Apple. Двама от тях разработват програмния код на сайта, а третият е дизайнер. Те имат предишен опит като служители на Google, Microsoft и Yahoo.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари