Феновете на iPhone се наредиха на опашка пред магазина една седмица преди началото на продажбите

17
303

 

Официалното начало на продажбите на новото поколение iPhone е обявено за петък, 16-ти септември, но една седмица преди тази дата, пред фирмените магазини на корпорацията започнаха да се трупат опашки. В уеб-пространството бяха публикувани много фотографии от това традиционно американско забавление.

 

Виждат се малки жълти палатки, в които са се разположили професионалните „чакащи на опашки“, които обикновено се опитват да продадат колкото е възможно по-скъпо своето място в опашката за закупуването на iPhone.

 

В Берлин се случва нещо подобно. Там феновете на iPhone разпънаха палатки пред Apple Store. Те се наредиха да чакат старта на продажбите, за да бъдат едни от първите притежатели на iPhone 7 и 7 Plus.

 

Интересното е, че германците не са много, а опашката е съставена от други националности. Reuters добави, че вече се е образувал цял палатков лагер, който се превръща в интересно място за туристите, на които им харесва да наблюдават всичко това.

Да не забравяме, че европейската цена на айфоните е много по-висока от американската. Базовата версия на iPhone 7 с 32 GB памет струва €759 (в САЩ $649), а iPhone 7 Plus с 32 GB е с цена €899 (в САЩ $769).

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
17 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари