fbpx
-3.9 C
София

Финалната пета версия на Firefox е планирана за 21 юни?

Най-четени

Очаква се финалната пета версия на популярния браузър Firefox да види бял свят на 21 юни 2011 година. За това свидетелства обнародвания от специалистите на Mozilla график, съгласно който разработката на браузъра ще се състои от четири основни етапа, ясно регламентиращи и разграничаващи по време всички стадии на написването и отстраняването на грешки от кода на уеб браузъра. Публикуваният план е представен в проектния си вид, затова не е изключена появата на всякакви корекции в него.

Както се съобщава, Firefox 5 ще получи подобрен потребителски множество нови функции – групов избор и добавяне в „Предпочитани“ на няколко раздела, вградена функция за разглеждане на PDF документи и усъвършенствана система за управление на акаунти. Освен това се планира включването в браузъра на инструменти за интегриране на програмата със социалните мрежи. От Mozilla Foundation възлагат големи надежди на новия продукт и са уверени, че той ще успее да спечели сърцата на аудиторията в мрежата и да демонстрира положителни темпове на ръст на пазара на уеб браузъри.

Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини