fbpx
1.8 C
София

Френска компания регистрира логото и девиза на Anonymous. Групата я заплашва в Интернет

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.

Френска компания получи запазените права над логото и девиза на Anonymous за комерсиални цели доведе до гневната реакция на хакерската група.

Компанията Early Flicker или E-Flicker, регистрира логото с човека с костюм и без глава, както и девиза на хакерската група: „We are Anonymous, We do not forgive, We do not forget. Expect us“ (от англ. „Ние сме „Анонимните“, Ние не прощаваме, Ние не забравяме. Очаквайте ни.“) във Френският национален институт за индустриална собственост. Това ще позволи на компанията да произвежда и да продава търговски стоки, които носят въпросното лого, и ще могат да предприемат съответните правни мерки, ако някой друг използва логото без разрешението им във Франция.

„Тяхната арогантност и невежество, за това което са направили няма да остане ненаказано“, обещава представител на групата в клип, публикуван в Ютуб. „Anonymous ще съсипят всеки бизнес, който осъществяват по Интернет и няма да спрем, докато регистрацията (на логото и девиза на хакерската група) не бъде оттеглена, и не бъде отправено към нас публично извинение. Името на Anonymous няма да бъде к****та на света!“

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини