Фърбитата се завръщат – този път по-технологични от всякога

0
188

Преди повече от десет години светът (или поне една част от него) беше луднала по малките космати животинки наречени Фърби, които се продаваха по магазините за играчки и в детските менюта на МакДоналдс. Оригиналната играчка се появи за първи път през 1998 година, но няколко години след това от нея нямаше и помен. Е, тези, на които са им липсвали, могат да се радват – Фърбитата се завръщат.

Фирмата Hasbro скоро ще пусне нова линия играчки, които ще са много по-механизирани от предшествениците си. Новите Фърбита ще използват повече мотори и сензори и ще са по-изразителни, благодарение на малките LED екрани вградени в очите им.

Разбира се, подобно на голяма част от съвременните играчки, така и те ще могат да добиват допълнителни екстри посредством мобилно приложение. През есента играчките ще бъдат пуснати на пазара заедно с приложение за iOS, което ще има различни опции. Една от тях е превод от езика на Фърбитата на английски. Телефоните и таблетите на Apple ще могат да се използват и за приготвяне на храна и дори хранене на играчките.

Освен всичко останало, няколко Фърбита ще могат да комуникират помежду си по различни начини. Едно нещо обаче си е останало непроменено – включите ли Фърби-то, то няма да престане да се движи и да прави неочаквани неща, докато не свърши заряда в двете му батерии. Разликата тук е, че ако играчката започне да ви дразни много, можете да й махнете батериите и този път това няма да изтрие „уникалния й характер“. Новите Фърбита ще се продават на цена от $60.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари