Хакнаха личните имейли на семейството на Джордж Буш

0
35

Хакери получиха достъп до лична информация, свързана с Джордж Буш, след като хакнаха личните имейли на членове на семейството му. Сред компрометираната информация има и лична информация между 43-ия президент на САЩ и баща му. Анонимният киберпрестъпник твърди, че е получил достъп и до други „интересни имейли“, включително такива, в които се говори за скорошното му хоспитализиране.

Сред хакнатите данни има и конфиденциален списък от октомври 2012 година, в който са вписани лични адреси, номера на мобилни телефони, имейл адреси на повече от десетина членове на семейството на Буш, сред които братя и сестри и на двамата президенти, както и децата им. Хакерът е публикувал онлайн не само данните, но и редица семейни снимки с воден знак „Guccifer“.

Според заетите с разследването на случая, хакерите са атакували поне шест имейл акаунта, сред които и този на сестрата на Буш – Дороти Буш Кох. Засегната е кореспонденция водена в продължение на период започващ от 2009-а и завършващ през 2012 година. Според запознати, хакерът е получил достъп и до личния адрес на бившия президент на Щатите.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари