Хелоуин разпродажбата на Keyspan: вземете Windows 10 за 7,59, за да се обновите безплатно до Windows 11

0
278

Microsoft вече представи Windows 11 във вид на безплатен ъпдейт за всички, които работят с легална Windows 10. Софтуерният гигант заяви, че ще уведомява потребителите, когато са налични актуализации за Windows. Това може да направи всеки като кликне върху „Start“> „Settings“> „Update and Security“> „Windows Update“ в долния ляв ъгъл на работния плот, като по този начин може бързо да провери дали ъпдейтът е пристигнал. Microsoft автоматично ще определи приоритета за актуализиране до Windows 11 на базата на различни фактори, включително хардуерните спецификации на компютърната система, различните показатели за надеждност, както и възрастта на устройството. Но ако хардуерните спецификации на вашия компютър не покриват минималните системни изисквания на Windows 11 или просто искате още сега да пробвате тази операционна система, ето един добър шанс да направите това съвсем евтино.

Но какво можете да направите, ако нямате Windows 10? Е, в този случай има само два начина да си вземете новата Windows 11. Първият начин е да си купите новата версия на Windows 11 или да получите легален Windows 10, който дава възможност да настроите операционната система до нейната по-нова версия. Специално за потребителите, които използват по-стари версии на Windows и биха искали да се актуализират, обръщаме внимание върху предложението на интернет магазина Keysfan.com, който предлага продуктови ключове за софтуера на Microsoft буквално за жълти стотинки.

Цената на най-новия продуктов ключ за Windows 11 на Keysfan.com е само $17,71. Можете да изберете и друг вариант – първо да си вземете евтин продуктов ключ за Windows 10 с цена $7,59 и да изчакате малко да пристигне безплатния ъпдейт до Windows 11.

 

Предлагаме 50% отстъпка за Windows 11 и другите Windows продукти при използването на кода SKF50

60% отстъпка за Office продуктите при използване на кода SKF60

60% отстъпка за комплект Windows плюс Office при използване на кода SKF60

И така, какво чакате? Изброените дотук оферти няма да останат за дълго, понеже тяхното търсене от потребителите от целия свят е огромно. Ако искате да работите с компютър с по-добра операционна система и оригинален Office продукт на Microsoft, сега е моментът да се възползвате. Направете покупката си още днес и се възползвайте от отстъпките до 60% за Microsoft Office, Windows 10 и Windows 11.

Няколко думи за Keysfan

Keysfan се гордее с това, че е един от най-големите глобални онлайн ритейлъри на продуктови ключове зад най-различен софтуер и компютърни игри. Хората от целия свят се доверяват на нашите продукти и в замяна на това се радват на нашите изключително ниски цени и оригинални продуктови ключове. Добавете към това нашата поддръжка на клиенти от световна класа и се убедете, че няма да намерите по-добри предложения за закупуване на продуктов ключ където и да било другаде.

Съвсем лесен начин за онлайн поръчки с надеждни онлайн разплащания

Пазаруването от Keysfan просто не може да бъде по-лесно. Необходимо е да си изберете вашия продуктов ключ, да направите покупката и в рамките на следващите 24 часа ще получите цифровата стока в имейла, който сте посочили при закупуването. Keysfan е име, на което можете да се доверите, така че не чакайте продуктовите ключове да свършат и направете покупката си още днес.

Имате нужда от помощ?

Keysfan.com предлага на всички безопасен и изключително икономичен начин за инсталиране на оригинален най-нов софтуер на своя компютър. Възможно е да обновите дори и старите версии на Windows, които вече не се поддържат от Microsoft. В случай че имате каквито и да било въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти ще ви осигури бърза и обширна поддръжка. Необходимо е просто да изпратите имейл на адрес [email protected].


Платено съобщение